x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Accident rutier grav în Bucureşti

Accident rutier grav în Bucureşti

10 Iun 2008   •   00:00

11:20 • O adolescentă în vârstă de13 ani a murit, iar o alta de 12 ani a rămas internată în spital cu leziuni grave, după ce luni după-amiază au fost lovite de un autoturism în timp ce încercau să traverseze bulevardul Aviatorilor, anunţă Poliţia Capitalei.

O adolescentă în vârstă de13 ani a murit, iar o alta de 12 ani a rămas internată în spital cu leziuni grave, după ce luni după-amiază au fost lovite de un autoturism în timp ce încercau să traverseze bulevardul Aviatorilor, anunţă Poliţia Capitalei.

A MURIT PE LOC. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.00, iar adolescentele au fost lovite în plin de un bucureştean în vârstă de 27 de ani, care rula cu un autoturism Opel pe bulevardul Aviatorilor, dinspre Piaţa Victoriei către strada Arhitect „Ion Mincu”. Potrivit martorilor audiaţi de poliţişti, cele două fete au încercat să traverseze artera în fugă, undeva în dreptul intersecţiei dintre Bulevardul Aviatorilor cu Aleea Alexandru, însă totul a rămas doar tentativă. Primi paşi făcuţi către celălalt trotuar le-a adus în faţa Opel-ului, astfel că au fost spulberate. După accident, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Renault, care se afla oprit. Adolescenta de 13 ani a murit pe loc, iar colega ei a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din calea Floreasca, unde a rămas internată cu leziuni grave. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, iar în momentul producerii accidentului, spun poliţiştii, purta centura de siguranţă. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare ce va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Penale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

×
Subiecte în articol: magazin