x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Actorul din trilogia "Spiderman", dat în judecată pentru jocuri ilegale de poker

Actorul din trilogia "Spiderman", dat în judecată pentru jocuri ilegale de poker

23 Iun 2011   •   10:25
Actorul din trilogia "Spiderman", dat în judecată pentru jocuri ilegale de poker

Tobey Maguire a fost acuzat de justitia din California ca a participat la partide clandestine de poker si ca a obtinut castiguri ilegale. Potrivit unei anchete a FBI, castigurile obtinute de Maguire, eroul din franciza "Omul Paianjen/ Spiderman", provin, de fapt, dintr-o escrocherie pusa la cale de Bradley Ruderman.

Bradley Ruderman, care a ispasit o condamnare de 10 ani de inchisoare, este autorul unei scheme piramidale de mai multe zeci de milioane de dolari, organizata prin firma lui, Capital Partners. Cu ajutorul celebrei scheme Ponzi, Ruderman a escrocat peste 25 de milioane de dolari de la 20 de investitori, pentru a-si plati datoriile la poker, informeaza poker.fr, preluat de Mediafax.

El si-a platit cu acei bani datoriile acumulate la poker in fata actorului Tobey Maguire, dar si a altor celebritati americane, precum regizorul Nick Cassavetes, actorul de televiziune Gabe Kaplan si Rick Salomon, fostul iubit al starletei Paris Hilton. Astfel, Tobey Maguire si alte 10 persoane sunt urmarite in justitie pentru castigurile lor financiare obtinute in partidele de poker contra lui Ruderman.

Tobey Maguire, care a obtinut peste 300.000 de dolari intre anii 2007 si 2008, a fost somat sa inapoieze acesti bani obtinuti in mod ilegal. Si alti actori celebri, precum Ben Affleck, Matt Damon si Leonardo DiCaprio, au participat la acele partide de poker, dar, pentru moment, numele lor nu au fost citate in justitie.

×