x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Revista American Superstar: Cinci lucruri despre Mădălina Ghenea, noua iubită a lui Gerard Butler. Ce au aflat jurnaliştii americani

Revista American Superstar: Cinci lucruri despre Mădălina Ghenea, noua iubită a lui Gerard Butler. Ce au aflat jurnaliştii americani

18 Oct 2012   •   10:46
Revista American Superstar: Cinci lucruri despre Mădălina Ghenea, noua iubită a lui Gerard Butler. Ce au aflat jurnaliştii americani
Sursa foto: vanityfair.it

Revista "American Superstar" scrie că Gerard Butler, unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, are o idilă cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea şi încearcă să o prezinte pe brunetă cititorilor care doresc să afle mai multe despre "bomba sexy brunetă".

American Superstar face chiar un clasament prin care încearcă să răspundă la întrebarea "Cine este Mădălina Ghenea?"

1. Ghenea a fost exmatriculată din liceu la vârsta de 16 ani, după ce a făcut o serie de poze în lenjerie intimă. Conducerea şcolii i-ar fi anunţat pe părinţii Mădălinei că aceasta nu mai este binevenită la ore după publicarea respectivelor fotografii.

2. Mădălina este una dintre cele mai apreciate modele pentru colecţiile de lenjerie intimă, pozând pentru LASCANA, în Italia, în numeroase campanii publicitare.

3. Ghenea, în vârstă de 24 de ani, l-a cunoscut pe Butler, 42 de ani, după ce a fost angajată să-l ajute pe actor să promoveze un nou aparat de ras pentru firma din Dubai Super Max, în primăvara acestui an.

4. "Bomba sexy" este născută pe 18 august 1988, la Slatina. Tânăra este în zodia Leului.

5. Frumoasa brunetă face primii paşi în cariera de actor, jucând în producţia "Don Hemingway" alături de Jude Law şi de vedeta din seria "Game of Thrones", Emilia Clarke. Acest film urmează să fie lansat în toamna anului 2013.

Mădălina şi Gerard Butler au fost văzuţi sărutându-se pe Riviera Franceză la 14 octombrie, aceştia bucurându-se de o plimbare romantică după o cină în doi. Cei doi au fost văzuţi împreună şi în luna mai, la o petrecere organizată la Hotel Du Cap-Eden Roc în perioada Festivalului de Film de la Cannes.


×