x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Amore, love, iubire...

Amore, love, iubire...

de Claudia Daboveanu    |    04 Feb 2011   •   11:56
Amore, love, iubire...

149984-248529-2345.jpgCă poartă numele Valentine’s Day sau Dragobete, amândouă sărbătorile semnifică acelaşi lucru: dra­gos­tea. Nu întâmplător, acest sentiment înălţător a fost ce­lebrat, din moşi strămoşi, în luna care marchează sfâr­şitul iernii şi renaşterea primăverii: februarie. Luna în­drăgostiţilor...

Până la Dragobete mai e ceva vreme, aşa că nu co­mitem o impietate dacă ne lăsăm prinşi în mrejele dra­gostei mai devreme. Chiar dacă este o sărbătoare im­portată, nu e nimic rău ca Valentine’s Day să-şi facă simţită prezenţa printr-un târg de cadouri. Poate pentru cei romantici nu e chiar locul unde să se plimbe mână-n mână, dar este o oportunitate de a-i arăta pe­re­chii tale, printr-un cadou care crezi că i se po­tri­veş­te, cât de mult înseamnă pentru tine.

Pe scurt, „Amore, Love, Iubire” este târgul de ca­douri de Valentine’s Day, care va fi deschis în perioada 7-14 februarie, între orele 10:00-20:00, în pasajul In­ter­continental – metrou Universitate. Pe larg, vă lă­muriţi vizitându-l. Este, practic, imposibil să nu găsiţi ceva pe gustul celei/celui de care v-aţi îndrăgostit.

Organizatorii vor face cu adevărat o sărbătoare din aceste zile, Cupidon însuşi va fi în preajmă, cu să­ge­ţile iubirii în tolbă, pentru a-i uni măcar pentru scurtă vreme pe îndrăgostiţii poposiţi la târg. Perechile deja sudate sau proaspăt alcătuite se pot fotografia pentru eternitate în ipostaze foarte haioase. Mai mult, se vor alege şi cu un  certificat, să fie totul parafat. Nu vor lipsi nici concursurile cu premii.

Dar până la poze şi concursuri, să vedem ce fel de pro­duse sunt oferite spre a fi dovadă de iubire. Produse handmade, de la bijuterii cu montură de pietre semi­pre­ţioase, până la cosmetice naturale (uleiuri pentru masaj, săpunuri cu aromele cele mai îmbătătoare etc.), lenjerie intimă, bomboane din cea mai fină cioco­la­­tă, turtă dulce, delicatese, obiecte destinate de­co­ra­ţi­­u­nilor interioare (aranjamente florale din plante us­ca­te, lumânări parfumate, pernuţe în formă de ini­mă, ju­­cării de pluş etc.), flori, cărţi şi muzică de cea mai bună calitate.

Pe tot parcursul celor opt zile, Jurnalul Naţional va fi prezent cu un stand permanent, în care iubitorii de fru­mos şi de produse de calitate pot achiziţiona cele mai îndrăgite colecţii de cărţi şi CD-uri, la oferte pe care nu le poţi refuza.

×
Subiecte în articol: arte