x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aniversare cu Pavarotti din Carpaţi

Aniversare cu Pavarotti din Carpaţi

de Oana-Maria Baltoc    |    13 Iun 2008   •   00:00

Jurnalul Naţional le-a oferit invitaţilor săi un recital special Costel Busuioc prilejuit de aniversarea a 15 ani de la înfiinţarea cotidianului

Jurnalul Naţional le-a oferit invitaţilor săi un recital special Costel Busuioc prilejuit de aniversarea a 15 ani de la înfiinţarea cotidianului. La jumătate de oră după disputarea meciului România – Franţa, Ateneul Român a găzduit aproape 800 de persoane, politicieni, vedete de televi­ziune, artişti, jurnalişti în incinta elegantă a istoricei clădiri bucu­reştene. Momentele muzicale susţinute de fenomenul Busuioc, supranumit “Pavarotti din Carpaţi”, în acompaniamentul cvartetului Gaudeamus din Braşov, au fost punctate de discursuri ale directorului Marius Tucă şi directorului general Mihai Craiu, dar şi de o serie de filmuleţe care au prezentat frînturi din istoria Jurnalului Naţional.

Nu au lipsit mărturiile de suflet ale unora dintre cei mai vechi angajaţi ai cotidianului. Dan Voiculescu şi Liana Voiculescu l-au urmărit pe Costel Busuioc interpretînd arii celebre precum Ave Maria, Nessun Dorma, O sole mio, Santa Lucia, Carusso, alături de fostul preşedinte al României, Ion Iliescu.

×
Subiecte în articol: party time