x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anne Hathaway nu crede că Botox-ul este o soluţie bună

Anne Hathaway nu crede că Botox-ul este o soluţie bună

13 Noi 2010   •   14:43
Anne Hathaway nu crede că Botox-ul este o soluţie bună
Anne Hathaway a mărturisit că a refuzat tratamentul cu Botox, deoarece nu vrea să "şteargă" urmele personalităţii ei. Ea a primit o astfel de ofertă când avea numai 23 de ani, dar a refuzat-o deoarece consideră că imperfecţiunile spun povestea vieţii ei, informează publicaţia femalefirst.co.uk, preluată de Mediafax.

"Cineva s-a oferit să îmi aplice Botox când aveam numai 23 de ani. Deşi imi e puţin ruşine, recunosc că de la 25 şi până la 27 de ani m-am uitat în oglindă la pielea din jurul ochilor în fiecare zi. Apoi, am realizat că nu sunt riduri, erau linii fine. Dacă vă uitaţi la poze cu mine de când eram mică, veţi observa că zâmbesc la fel de când eram mică. Şi a fost un moment minunat când mi-am dat seama că aşa sunt eu, iar Botox-ul nu va reuşi să şteargă asta", a declarat actriţa, în vârstă de 28 de ani."În trecut, identitatea mea se baza foarte mult pe felul în care arătam. Nu cred că eram superficială, cred că eram tânără. Mă concentrez pe alte lucruri acum", a mai adăugat ea.

Anne Hathaway va interpreta rolul legendarei Judy Garland în două adaptări, una pentru marile ecrane şi una pentru teatru, ale biografiei "Get Happy: The Life of Judy Garland", de David Clarke.Actriţa a fost apreciată de critici, recent, pentru rolul din "Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain".

×