x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ANRE / Gazele şi curentul electric se scumpesc de la 1 iulie

ANRE / Gazele şi curentul electric se scumpesc de la 1 iulie

26 Iun 2008   •   00:00
ANRE / Gazele şi curentul electric se scumpesc de la 1 iulie

11:55 • Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anuntat ca gazele naturale se scumpesc cu 12,5% iar curentul electric cu 4,4% de la 1 iulie.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anuntat ca gazele naturale se scumpesc cu 12,5% iar curentul electric cu 4,4% de la 1 iulie.


MAJORĂRI. Distribuitorii au cerut ANRE majorarea preţului la gaze cu pănă la 25%, însă autoritatea a anunţat recent că scumpirea va fi sub 20%. Gazele naturale livrate populaţiei au fost scumpite ultima dată începînd cu 1 februarie 2008, cu 8,5%.
"Aceste scumpiri sunt cerute de operatori (...) Probabil că o să se mai scumpească şi mai încolo ca să se ajungă la cerinţele lor", a declarat Ilie Şerbănescu, analist economic. Viorel Copil, purtător de cuvânt FNSPR, a declarat că e trist faptul că nimeni nu se opune acestor cerinţe. "Nenorocirea este că fiecare scumpire de electricitate şi de gaze aduce scumpiri ale tuturor elementelor, de la mâncare la servicii de telecomunicaţii şi multe altele", a precizat Viorel Copil.

 

 

×
Subiecte în articol: magazin