x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Apocalipsa lui 11-11-2011. Cum s-au pregătit vedetele, ce spun cunoscătorii

Apocalipsa lui 11-11-2011. Cum s-au pregătit vedetele, ce spun cunoscătorii

de Anca Nicoleanu    |    10 Noi 2011   •   15:21
Apocalipsa lui 11-11-2011. Cum s-au pregătit vedetele, ce spun cunoscătorii
Teo Trandafir si-a amintit ca a mai trecut prin cateva apocalipse, din anul 2000 incoace, cea mai recenta fiind pe 21 mai 2011. "Pe 22 mai, mi-am dat seama ca traiesc, asa ca mi-am zis ca a fost o apocalipsa discreta". Asadar, "nici apocalipsele nu mai sunt ce-au fost", continua ea. Si totusi, de-ar fi ca pe 11. 11. 2011 sa vina, intr-adevar, sfarsitul lumii, ar fi de asteptat alaturi de prieteni, la un gratar si-un sprit. Cum insa ei pancreasul nu-i permite un asemenea rasfat, meniul se va reduce, si de apocalipsa, la carne fiarta, legume fierte si apa.

Benone Sinulescu: "Fac o ciorba de peste, s-o mananc de Apocalipsa"
"Nu cred in asa ceva, nu-i dau nici o atentie", ne-a spus, relaxat, Benone Sinulescu. "La cate apocalipse trebuia sa avem pana acum... Uite, acum fac o ciorba de peste pe care sa o mananc de Apocalipsa", a continuat nea Beni, in timp ce, din receptorul telefonului, se auzea cum toca de zor legumele ca sa le-arunce in oala de pe foc.

Cristi Gretcu: "Va fi cea mai ignorata Apocalipsa de pana acum"
Umoristul Cristi Gretcu va intampina Apocalipsa cu zambetul pe buze, in fata indatoririlor de vineri: aprovizionare, contabilitate primara, relatiile cu banca. "Va fi cea mai ignorata Apocalipsa de pana acum", ne-a declarat acesta.

Buzdugan: "La noi n-o sa se intample"
Daniel Buzdugan este foarte linistit in privinta zilei 11.11.2011. Pentru ca la noi Apocalipsa e imposibil sa vina: "Fata de restul lumii, noi suntem cu 50 de ani in urma. Deci la noi Apocalipsa n-o sa se intample. Eu o sa fiu in radio, iar apoi o sa fac sport. M-am apucat de inot, alergare si fittnes".

Dan Teodorescu: "Cu nevasta si la bine, si la Apocalipsa"
Solistul trupei Taxi e deja resemnat in privinta zilei de 1.11.2011. "Daca m-au prins atatea revelioane muncind, de ce nu m-ar prinde si Apocalipsa muncind?", spune Dan Teodorescu. Oricum, de Apocalipsa - cand o fi sa vina -, si-ar dori s-o aiba alaturi pe nevasta "ca e si la bine, si la Apocalipsa, ca asa i-am promis". Pe colegii de la Taxi, "sa fiu sigur ca ne-am terminat cu totii". Si, nu in ultimul rand, pe Vizante, "care o sa vina si el cu nevasta, asa ma gandesc". "Si o sa facem o masa mare de Apocalipsa. Asta mi-as dori eu. Din pacate, cum spuneam, Apocalipsa o sa ma prinda muncind".

Ce spun specialistii?
Oreste Teodorescu: "Se va intampla ceva. Dar nimeni nu stie ce"
Realizatorul emisiunii "Codul lui Oreste" de la Antena 2 sustine ca, din punct de vedere numerologic, numarul 11, care se reduce la 2 (1+1) are de regula anumite interpretari oculte care nu sunt considerate benefice. "In numerologia chineza, de exemplu, 2 si 4 nu au conotatii benefice. Pe strazi, in anumite localitati din China, cifrele 2 sau 4 lipsesc. Adica se sare pur si simplu de la numarul 1 la 3 si apoi la 5. Daca ne raportam la o zi fatidica, cum a fost ziua de 11.09.2001 (n.n. ziua atentatelor teroriste de la World Trade Center, SUA) o sa gasim corespondente interesante... 11, din perspectiva asta, poate reprezenta un prag de trecere. E o zi care ne va marca, dar nu pot sa zic cum, pentru ca depinde de alegerile noastre. Nu stie nimeni ce se va intampla. Dar se va intampla ceva", e de parere Oreste.

Valeriu Panoiu: "Se creeaza acel culoar favorabil catre invizibil"
Astrologul si numerologul Valeriu Panoiu spune ca datele calendaristice simetrice, cum este si 11.11.2011, starnesc controverse si, adesea, panica, insa nu este vorba despre nici o semnificatie speciala care sa ne trimita vreun avertisment aparte. "Incarcatura energetica pe 11 ne poate face intr-adevar sa reactionam mai ciudat decat de obicei, sa fim mai nonconformisti si mai nesupusi, sa dorim sa iesim din norme si tipare. Data de 11.11.2011 este foarte buna sa aratam o alta fata a noastra, sa fim altfel decat i-am obisnuit pe ceilalti. In rest, 11 se reduce la 2 si ne aduce subiecte de discutie cu femeile, in general, si cu mama, in special. E o zi buna sa punem anumite puncte pe "i" in relatii si sa renuntam la dependenta de anumite persoane. De asemenea, 2 poate aduce stari conflictuale in relatii, cazuri de iesiri explozive si de tensiune nervoasa mai pronuntata, dar la persoanele care au numarul 11 in numerograma", spune Panoiu. Si continua: "Data 11.11.2011 are vibratia 8 si ridica atentia asupra unor probleme de sanatate de care sa ne ingrijim, precum si asupra seriozitatii noastre in munca. Dar aceasta vibratie se repeta la fiecare... 9 zile".
Valeriu Panoiu ne asigura ca n-a venit inca sfarsitul lunii. "Daca e sa se petreaca ceva, nu se va petrece vineri. Asta se poate petrece in orice moment. Numai ca vineri se creeaza acel culoar favorabil catre zona invizibilului. Si multi se tem ca cei care folosesc abuziv energia subtila pentru a face rau vor putea manevra mai bine instrumentele de care se folosesc pentru a face rau. Insa nu trebuie sa uitam ca acestea vor fi contracarate, pentru ca Binele si Raul se manifesta cu forte egale".

×
Subiecte în articol: apocalipsa 11 11 2011