x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arnold Schwarzenegger s-ar putea întoarce la actorie

Arnold Schwarzenegger s-ar putea întoarce la actorie

27 Oct 2010   •   00:00
Arnold Schwarzenegger s-ar putea întoarce la actorie
Sursa foto: /Reuters

Arnold Schwarzenegger s-ar putea întoarce pe marile ecrane, informează Reuters, preluată de msnbc.com. Potrivit replicii care l-a făcut celebru, "Mă voi întoarce!" pare să fie alegerea cu care cochetează actualul guvernator al Californiei, în condiţiile în care, potrivit spuselor sale, "cineva vine să îi ofere un scenariu decent".

De săptămâna viitoare, când americanii vor alege un nou guvernator, Schwarzenegger va avea două luni pentru a pleca din postul pe care l-a ocupat în ultimii şapte ani, timp suficient în care să se hotărască daca fanii vor mai avea sau nu parte de noi prestaţii actoriceşti. Actorul, în vârstă de 63 de ani, susţine că nu ştie dacă mai are răbdarea necesară pentru a-şi petrece timpul pe platoul de filmare, dar spune totuşi că a avut deja o întâlnire cu James Cameron, regizorul care l-a făcut celebru în producţia "Terminator".

Fostul campion de body building spune că în planurile sale de viitor are cu siguranţă de gând să se dedice în continuare luptei pentru protejarea mediului înconjurător şi, eventual, să scrie una sau două carţi autobiografice.

×
Subiecte în articol: lumea