x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Asociere - Smiley, de la Pepsi un site interactive

Asociere - Smiley, de la Pepsi un site interactive

20 Mar 2008   •   00:00

Pepsi s-a asociat cu imaginea lui Smiley, singurul “artist-emoticon” din România. Astfel, de la 18 martie, pe www.inlipsamea.ro au fost  puse la bătaie 1.000 de albume în premieră oferite de Pepsi.

Pepsi s-a asociat cu imaginea lui Smiley, singurul “artist-emoticon” din România. Astfel, de la 18 martie, pe www.inlipsamea.ro au fost  puse la bătaie 1.000 de albume în premieră oferite de Pepsi. Primii 1.000 care vor intra pe site îşi vor putea downloada albumul gratuit. Pe se pot asculta cele zece piese care alcătuiesc albumul de debut al lui Smiley: “În lipsa mea”, “Un pas înainte”, “Cea mai tare piesă”,  “Pe unde îţi umblă inima”, “Am bani de dat”.

Parteneri. Pe scena muzicală virtuală Pepsi, alături de Smiley apar Marius Moga aka Mogacio, C.R.B.L, Don Baxter aka “the real beat Master”, Alex sau Uzzi, cel care a dat ceea ce lipsea piesei “În lipsa mea”, piesa care nu ar mai fi devenit un superhit “în lipsa lui”. Componenta interactivă a site-ului le permite vizitatorilor să vadă cu gusturile căror vedete se potrivesc. Au intrat în jocul sunetelor Ilie Năstase, Oana Pellea, Şerban Huidu, Cătălin Măruţă, Teo, Buzdugan şi Morar, Andrei Gheorghe, Andi Moisescu, Răzvan şi Dani, Catinca Roman, Ana-Maria Prodan, Liviu Stanciu, Dan Capatos – care au comentat o piesă în stilul caracteristic.

Dacă Pepsi a mers până acum foarte mult pe asocierea cu sportul, mai ales cu fotbalul, iată că vine acum cu un contrapunct inspirat. Asociază dinamic muzica cu web-ul, două domenii de interes pentru targetul vizat de Pepsi.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului pepsi