x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Astrolog rus: "Razboi in Balcani in 2011, Al Treilea Război Mondial, de abia in 2014"

Astrolog rus: "Razboi in Balcani in 2011, Al Treilea Război Mondial, de abia in 2014"

26 Mar 2011   •   01:30

Evenimentul anului 2012 - Sfarsitul lumii - a fost contramandat, pentru o data ce va fi comunicata publicului ulterior. Aceasta ar putea fi interpretarea “optimista” a unui anunt  care vesteste izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial in 2014, facut de un “reputat” astrolog rus.

Informatia despre proxima conflagratie mondiala a fost oferita, conform utro.ru, citat de Agerpres, de catre Pavel Globa, un astrolog cu notorietate in lumea vizionarilor, la un simpozion al astrologilor, parapsihologilor si samanilor, desfasurat la Moscova.

Desi ar fi putut, fara indoiala, ca predictia sa sa se refere la o data fixata in calendar, Globa a preferat sa nu-si ridiculizeze concurenta oferind doar o perioada estimativa a izbucnirii conflictului: in timpul Jocurilor Olimpice de Iarna din 2014, ce vor avea loc intre 7 si 23 februarie la Soci, in Rusia, sau, cu marja ce ar pondera o eroare inerenta calculelor dificile dintr-un process de o asemenea complexitate, la fix cinci zile dupa terminarea acestora.

Savurandu-si momentul de glorie, Globa a mai “scapat” cateva “vesti bune” si pentru anul in curs, care au drept cauza evenimentele astronomice  ce vor avea loc in acest interval, sase eclipse, la gramada, de Soare sau Luna.

Atentatul terrorist ce va avea loc in timpul decernarii Premiului Nobel pentru Pace, pare desuet si lipsit de interes pe langa ceea ar urma sa declanseze, in viziunea lui Globa, ultima eclipsa a anului, din 10 decembrie: un conflict armat in Peninsula Balcanica. (pentru cei care, chiar daca n-au lipsit la cursurile de geografie, habar n-au pe unde-ar fi asta: da, si in Romania!).

Pentru o cat mai mare “rigurozitate”, este absolut necesar a face precizarea ca, din mapa profesionala a astrologului rus, care se respecta, jurnalistii care-l citeaza nu aveau cum sa fie superficiali si sa omita predictia catastrofei de la Cernobil, a caderii URSS-ului si  a atentatelor teroriste de la 11 septembrie. Asteptam cu larg interes replica "mamelor omizi" autohtone!

×
Subiecte în articol: editie de colectie - sfarsitul lumii