x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Atenţie! Vedete la volan

Atenţie! Vedete la volan

de Oana-Maria Baltoc    |    09 Apr 2010   •   00:00
Atenţie! Vedete la volan
Sursa foto: Valery Hache/Afp Photo/Agerpres

Bani să ai şi noroc să scapi cu viaţă. Astfel ar putea fi caracterizate succint persoanele publice care au fost implicate în accidente rutiere, în urma cărora au pierdut, din fericire, numai averea dată pe bolizii ajunşi la fier vechi.

Jay Kay, solistul trupei Jamiroquai, şi-a distrus frumosul Lamborghini Diablo SE30, estimat la 360.000 de euro, pentru că nu a reuşit, la o cotitură, să strunească "armăsarul" pe patru roţi. Bijuteria de culoare magenta a ieşit de pe drum şi a aterizat în decor destul de şifonată. Nici rebela Lindsay Lohan nu a fost mai brează. Enervată de paparazzi, actriţa a apăsat acceleraţia până la podea, numai că răzbunarea ei s-a răsfrânt asupra maşinuţei proprietate personală.

Asta în cazul în care poţi să jigneşti un Mercedes-Benz CLK-350 numindu-l maşinuţă. Campion la făcut autovehicule praf şi pulbere este domnul Suleyman Kerimov. Omul este unul dintre bogătaşii abonaţi la Forbes, în sensul că dai de el când te uiţi verde de invidie la cei mai avuţi semeni de pe Pământ, nu pentru că primeşte şi el revista în cutia poştală. Miliardarul rus se simţea bine plimbându-şi noul Ferrari Enzo (1,2 milioane de dolari) prin Nisa, Franţa, când s-a izbit de un copac pe care nu a reuşit să-l doboare. În schimb a rupt maşina în două la propriu (foto-sus). Adică două roţi şi câte ceva din caroseria din faţă au rămas într-o parte, în vreme ce la câţiva zeci de centimetri distanţă zăceau celelalte două roţi şi o bucată de altceva, destul de greu de identificat după stingerea incendiului.

DIN RÂS ÎN PLÂNS
Ce credeţi? Cunoscutul actor de comedie Rowan Atkinson a leşinat de râs după ce, în 1999, şi-a distrus frumosul McLaren F1 sau a izbucnit în plâns? Mr. Bean, mare colecţionar de maşini, mândru posesor al unui McLaren F1 (estimat la vreo 1,2 milioane de dolari), cumpărat pentru a marca succesul pe care l-a avut cu filmul "Bean - The Movie", a pierdut o piesă din colecţie după ce a intrat cu viteză (McLaren F1 este considerată una dintre cele mai rapide maşini din lume) în autovehiculul Rover Metro condus de o doamnă.

Un accident învăluit în mister este cel în care au fost serios avariate, printre altele, două McLaren F1, un Lamborghini Diablo, două Masserati, un Porsche Boxter, un Bugatti Cobra, trei Enzo Ferrari, un Bentley Bizarrini, un Gullwing Mercedes, un Rolls Royce, un Aston Martin Vanquish şi trei Jaguar. Carambolul s-a petrecut în zona Beverly Hills, California, paradisul celebrităţilor, într-o zi ceţoasă. Motivul ar fi fost o prostituată care a traversat autostrada printr-un loc nepermis.

Conform zvonurilor, printre păgubiţi s-au numărat şi câteva vedetuţe. Interesant este că valoarea totală a maşinilor ciocnite a fost de aproximativ 1 miliard de dolari. Pentru încheiere am păstrat o superbenie de Bugatti Veyron condusă de un celebru... anonim, devenit cunoscut abia după nenorocirea petrecută într-o fatidică dimineaţă ploioasă. Proprietarul Ajay Soni a uitat pesemne ce poate motorul bestiei. Rezultatul amneziei: un munte de bani, vreo 1,6 milioane de dolari, aruncat pe apa sâmbetei.

×
Subiecte în articol: magazin