x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Avril Lavigne se dă cu skateboard-ul... in garaj

Avril Lavigne se dă cu skateboard-ul... in garaj

17 Feb 2011   •   16:58
Avril Lavigne se dă cu skateboard-ul... in garaj
Sursa foto: Toby Melville/REUTERS

Avril Lavigne spune că este atât de ocupată pe plan profesional încât nu mai are timp pentru activităţile personale. Pentru a nu renunţa însă de tot la plăcerile din timpul liber, cântăreaţa, în vîrstă de 26 de ani, a găsit o soluţie de compromis, cel puţin pentru skateboarding. Ea a ales să se dea cu placa... în propriul garaj, unde a amenajat un un spaţiu special.

De asemenea, în puţinul timp liber pe care îl are la dispoziţie, Lavigne s-a apucat să facă surfing. "Surfingul este ca skateboard-ul, doar că placa e mai lungă", zice cântăreaţa, citată de showbizspy.com.

În ciuda faptului că Avril Lavigne preferă hobby-urile  care implică ceva senzaţii tari, ea spune că este, totuşi, binecrescută şi pregătirile sale dinainte de spectacole sunt cu adevărat plictisitore. De curând, cântăreaţa a nceput să interacţioneze cu fanii săi şi pe Twitter, însă spune că nu prea ştie deocamdată cum funcţionează platforma de microblogging. "Nu ştiu cum să răspund cuiva care îmi lasă un mesaj. Şi i-am scris sau nu numele lui Justin Bieber incorect pe Twitter? NU ştiu, încă încerc să aflu", a declarat cântăreaţa amuzată.

×
Subiecte în articol: muzica hobby avril lavigne