x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Barza i-a adus lui Heidi Klum încă un copil

Barza i-a adus lui Heidi Klum încă un copil

12 Oct 2009   •   00:00
Barza i-a adus lui Heidi Klum încă un copil

Top modelul Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul american Seal, a născut, la sfârşitul săptămânii trecute, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, în vârstă de trei, respectiv doi ani, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa în vârstă de cinci ani pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore, mogulul Formula 1. Lou Samuel, prima fetiţă pe care cei doi o au împreună, s-a născut vineri.



Cuplul nu a făcut până în prezent nicio declaraţie oficială referitoare la noul membru al familiei. Heidi Klum a declarat recent că nu intenţionează să mai aibă şi alţi copii în viitor. Seal, în vârstă de 46 de ani, şi Heidi Klum, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în 2005.

Klum a devenit celebră în anii '90 pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. În prezent, top-modelul moderează emisiunea tv "Project Runway", în care sunt prezentaţi creatori de modă care încearcă să se afirme în acest domeniu. Pentru acest show, Heidi Klum a fost nominalizată la premiile Emmy. De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai bogate top modele, realizat de revista Forbes, după ce a câştigat 16 milioane de dolari în anul financiar 2008 - 2009.

Seal a devenit cunoscut în Marea Britanie la începutul anilor 1990, ajungând la un stil muzical care amestecă genuri precum soul, folk, pop, dance şi rock. Artistul a vândut mai mult de 15 milioane de albume şi a câştigat mai multe premii, printre care unul pentru "albumul anului" şi "cântecul anului", în 1996, pentru piesa "Kiss From a Rose". Piesa a fost inclusă şi pe coloana sonoră a filmului "Batman Forever", aducându-i cântăreţului trei premii Grammy. Piesa a rămas pe locul întâi în US Billboard timp de 12 săptămâni.

Seal a concertat în România pe 24 octombrie 2006, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

×