x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Batman Reloaded

Batman Reloaded

15 Iul 2005   •   00:00
Batman Reloaded
CINEMA
Daca nu v-ati saturat de seria Batman, Hollywoodul si-a luat elan pentru un nou episod. Punct si de la capat.

"Batman Inceputuri" pare a deschide calea catre o noua serie. Cu un nou actor in rolul principal (Christian Bale) si cu decoruri putin mai indepartate de pomii de Craciun cu care v-ati obisnuit, noul Batman e mai putin SF si mai tehno. Se indeparteaza de fantasticul cu care ne-am obisnuit si nu face deloc rau. Votati schimbarea!

TRECUT. Cum schimba un om lumea? Iata o intrebare care il urmareste pe Bruce Wayne precum imaginea parintilor lui impuscati in fata lui pe strazile din Gotham intr-o noapte care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

Chinuit de vina si manie, deziluzionatul mostenitor al averii din domeniul industrial dispare din Gotham si calatoreste in secret prin lume, cautand mijloacele pentru a se lupta cu nedreptatea.

In aceasta misiune de a se autoeduca in modurile de operare ale mintii criminale, Bruce are drept mentor in arta disciplinelor fizice si mentale un om misterios numit Ducard (Liam Neeson), care ii permit sa se lupte cu raul pe care a jurat ca il va distruge. El descopera curand ca este tinta tuturor eforturilor Ligii Umbrelo, un grup puternic, distrugator, condus de misteriosul conducator Ra’s al Ghul.

INTOARCEREA. Bruce se intoarce in Gotham pentru a descoperi ca orasul era cufundat in nelegiuiri violente si coruptie. Wayne Enterpises, fostul bastion al familiei sale de idealuri filantropice de afaceri, se afla acum in mainile Directorului Executiv Richard Earle (Rutger Hauer), un om care este mai preocupat de promovarea publica a companiei decat de binele public.

Intre timp, prietena din copilarie al lui Bruce, Rachel Dawes (Katie Holmes), care acum este Procuror Districtual Adjunct, nu poate asigura o condamnare a celor mai cunoscuti criminali din oras, deoarece sistemul judiciar a fost atat de adanc contaminat de josnicul sef al crimei, Carmine Falcone. Nu ajuta nici faptul ca remarcabilul medic din Gotham, dr. Jonathan Crane, sprijina apararea pe caz de nebunie pentru batausii lui Falcone.

Cu ajutorul lui Alfred (Michael Caine), majordomului sau de incredere, al detectivului Jim Gordon (Gary OLdman), unul dintre cei cativa politisti buni din cadrul fortei de politie din Gotham, si al lui Lucius Fox (Morgan Freeman), aliatul sau de la departamentul de Stiinte Aplicate de la Wayne Enterprises’, Bruce Wayne da frau liber alter-ego-ului sau care impune respect: Batman, un cruciat mascat care se foloseste de tarie, inteligenta si de o multime de arme de inalta tehnologie pentru a se lupta cu fortele cumplite care ameninta sa distruga orasul.

  • Titlu original: "Batman Begins"
  • Gen: Actiune/ Fantastic
  • Regie: Christopher Nolan
  • Cu: Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Katie Holmes, Morgan Freeman Rutger Hauer
  • Durata: 141 minute
  • Distribuitor: InterCom Film Romania
  • PREMIERE

    Bona de la fortele speciale


    Agentului Navy SEAL Shane Wolf (Vin Diesel) i se atribuie o noua slujba: protejarea celor cinci copiii ai familiei Plummer. Tatal lor, decedat de curand, fusese un om de stiinta angajat al guvernului. Insa experimentul la care tocmai lucra acesta se afla inca in casa familiei Plummer... Va mai amintiti de "Politist de gradinita" cu Schwarzenegger? Ei bine, cam asa e si cu Vin Diesel...

    Prietene, te-ai ars!


    Viata lui Todd Anderson (Storm P) se va schimba complet atunci cand devine cel mai nou membru al echipei New Jersey Nets, fiind propus pentru NBA, ceea ce-i aduce un contract de 30 milioane de dolari. Chiar daca-i place sau nu, mama lui, Lady Em, nu-l va lasa sa uite de unde-a plecat. Prietena lui, Brittany, planuieste insa sa inceapa o noua viata alaturi de iubitul ei, indiferent de ceea ce vor zice cei din jur.
    ×
    Subiecte în articol: batman