x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt, actor pentru iubita sa (Video)

Brad Pitt, actor pentru iubita sa (Video)

19 Noi 2010   •   12:13
Brad Pitt, actor pentru iubita sa (Video)

Angelina Jolie nu a uitat nici de această dată de iubitul său. Pentru pelicula pe care o regizează, ea creat un rol special pentru Brad Pitt, adăugând o serie de scene noi pentru a-l introduce şi pe el în film. Probabil pentru ca acesta să nu se simtă ignorat dacă tot s-a mutat pe pentru o perioadă în Ungaria ca sa o însoţească pe Angelina pe platoul de filmare. Detaliile rolului episodic pe care îl va interpreta Pitt nu au fost încă dezvăluite, scrie contactmusic.com.

Angelina Jolie nu a dezvăluit nici numele filmului pe care îl regizează. Se ştie, însă, că pelicula va ilustra o poveste de dragoste dintre un sârb şi o bosniacă în timpul războiului din Bosnia (1992-1995). Ea va filma o parte din scene şi la Sarajevo.  Bosniacii nu par a fi totuşi foarte mulţumiţi de ideea acestui film, deoarece, spun ei, "scenariul este despre un viol şi despre cum victima se îndrăgosteşte de agresorul său". Femeile membre ale Asociaţiei Femeilor Victime ale Războiului i-au trimis o scrisoare deschisă actriţei, acuzând-o că falsifică istoria crimelor şi a femeilor bosniace agresate sexual în timpul războiului. Jolie le-a propus femeilor o întâlnire pentru a le explica cum stă, de fapt, treaba cu filmul ei. În plus, ea voia să se documenteze privind traumele prin care au trecut ele în timpul războiului, însă a schimbat planul. În loc de cele zece zile pe care ar fi trebuit să le petreacă în Bosnia, Jolie îşi va trimite numai echipa de fimare doar pentru câteva zile ca să tragă cadrele necesare.

Între timp, Jolie va finaliza filmările în Ungaria. Cuplul Pitt-Jolie şi activităţile lor pe platoul de filmare par a fi, însă, de mare interes pentru paparazzi în ultima vreme. Aceştia nu par a rata nici o ocazie de a-i fotografia pe cei doi. Preferinţa lor pare, însă, a se axa pe Angelina Jolie, probabil pentru că aceasta joacă acum rolul regizorului.

×