x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brazilia - Un bebeluş salvat de scutecul care i s-a agăţat într-un gard

Brazilia - Un bebeluş salvat de scutecul care i s-a agăţat într-un gard

29 Aug 2008   •   00:00

Un bebeluş de 18 luni a căzut de la o fereastră de la etajul trei al unui imobil din Recife, din nord-estul Braziliei, şi a supravieţuit pentru că a nimerit pe o umbrelă deschisă, după care scutecul i s-a agăţat de un gard de sârmă ghimpată



Un bebeluş de 18 luni a căzut de la o fereastră de la etajul trei al unui imobil din Recife, din nord-estul Braziliei, şi a supravieţuit pentru că a nimerit pe o umbrelă deschisă, după care scutecul i s-a agăţat de un gard de sârmă ghimpată, relatează AFP, citând presa locală.

"Copilul meu s-a născut pentru a doua oară", a declarat tatăl copilului, Alexandre Cesar Massaneiro.

Băieţelul Caua Felipe şi-a fracturat piciorul stâng şi are o coastă ruptă, însă viaţa sa nu este pusă în pericol.

El se juca, miercuri, împreună cu fratele său în vârstă de trei ani, când, deodată, s-a urcat pe un fotoliu, s-a aplecat pe fereastră şi a căzut de la o distanţă de aproximativ 11 metri.

În cădere, el a lovit o fereastră de la al doilea etaj, apoi o umbrelă deschisă de la primul etaj, potrivit martorilor. După aceea, scutecul copilului s-a agăţat în gardul de sârma ghimpată al unui zid, rămânând suspendat la doi metri de sol, pentru câteva momente, după care a căzut în curtea imobilului.

O vecină a văzut cum a căzut bebeluşul. Ea a spus că a fost un miracol că băiatul nu s-a lovit de zid.
Mediafax


 

×
Subiecte în articol: magazin