x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cap PNL, demisionar pe motive de tiranie

Cap PNL, demisionar pe motive de tiranie

de Ovidiu Ciutescu    |    18 Feb 2008   •   00:00
Cap PNL, demisionar pe motive de tiranie

10:44 • Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Vaslui, Corneliu Mihalache, a demisionat, duminică, din funcţie şi a cerut demisia preşedintelui filialei, Dan Marian, pe care îl acuză că ar conduce în mod tiranic organizaţia.

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Vaslui, Corneliu Mihalache, a demisionat, duminică, din funcţie şi a cerut demisia preşedintelui filialei, Dan Marian, pe care îl acuză că ar conduce în mod tiranic organizaţia.

MOTIVE. Mihalache a demisionat, alături de alţi patru colegi, din Biroul Permanent Judeţean al PNL Vaslui şi a anunţat că, în cazul în care preşedintele PNL Vaslui, Dan Marian, nu renunţă la funcţie, atunci mai mulţi liberali vor demisiona în bloc. Deputatul Dan Marian este acuzat de Mihalache că ar fi produs dezbinare în sânul organizaţiei judeţene a PNL, “făcând astfel jocul PSD. Regret că Biroul Judeţean al PNL Vaslui nu a funcţionat în mod democratic, aşa cum ar fi fost normal. Comportamentul lui Dan Marian este identic cu cel al marelui lider politic care, din păcate, a murit în decembrie 1989. Se laudă că a adus bani în judeţ, dar nu are niciun merit. Îşi urmăreşte propriul interes şi atât”, a afirmat Mihalache. Fostul vicepreşedinte a precizat că se aşteaptă ca, în cursul zilei de luni, să fie exclus din partid pentru că a îndrăznit să ia atitudine împotriva lui Dan Marian.

×
Subiecte în articol: magazin pnl