x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carrie Fisher către John Travolta: "E ok să fii gay"

Carrie Fisher către John Travolta: "E ok să fii gay"

12 Dec 2010   •   13:23
Carrie Fisher către John Travolta: "E ok să fii gay"

Actriţa americană Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul prinţesei Lia din primele filme ale trilogiei "Războiul stelelor", a declarat într-un interviu acordat în această săptămână că bunul ei prieten, actorul american John Travolta, este homosexual.

Zvonurile pe tema orientării sexuale a actorului circulă de mulţi ani la Hollywood. Avocaţii acestuia au dat în judecată, recent, site-ul Gawker care postase o serie de informaţii despre viaţa personală a actorului american, informează thesun.co.uk, citat de Mediafax.

Într-un interviu acordat revistei Advocate, Carrie Fisher a fost întrebată ce crede despre acest incident. "Sentimentele mele faţă de John au fost întotdeauna aceleaşi, ştim ceea ce este el, dar nu ne pasă de acest lucru. Îmi pare rău că el se simte inconfortabil cu acest lucru", a declarat Carrie Fisher.

În septembrie 2009, actriţa a acordat un alt interviu, de această dată publicaţiei OUT, o revistă a comunităţii gay din Statele Unite. Rugată să numească 10 lucruri pe care "bărbaţii gay ar trebui să le cunoască despre femeile heterosexuale", unul dintre răspunsurile actriţei Carrie Fisher a fost: "Nu ne pasă că John Travolta e gay".

Carrie Fisher pare a avea destulă experienţă în acest domeniu, considerat destul de delicat chiar şi la Hollywood, după ce soţul ei, Bryan Lourd, a părăsit-o, declarând în mod public că este homosexual.

Travolta, în vârstă de 56 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit, din 1991, cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 48 de ani, ambii fiind cunoscuţi ca aparţinând cultului scientologic.

John Travolta şi Kelly Preston au devenit din nou părinţi, după ce actriţa a născut, la sfârşitul lunii noiembrie, un băieţel care a primit numele de Benjamin. Soţii Travolta, care mai au o fiică - Ella Bleu, în vârstă de 10 ani -, l-au pierdut, anul trecut, pe fiul lor Jett, care a murit în ianuarie 2009, la vârsta de 16 ani, din cauza unei "tulburări cerebrale", în reşedinţa de vacanţă pe care familia o deţine în Bahamas.

Sursa foto: celebitchy.com

×