x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai mare oponent al lui Putin, comparat cu Hitler (VIDEO)

Cel mai mare oponent al lui Putin, comparat cu Hitler (VIDEO)

17 Ian 2012   •   15:32
Cel mai mare oponent al lui Putin, comparat cu Hitler (VIDEO)

Cel mai mare oponent al prim-ministrului rus Vladimir Putin, bloggerul Alexei Navalny este comparat cu Hitler intr-un video postat pe Youtube, scrie Daily Mail.

De asemenea, clipul a fost publicat si pe un blog rusesc unde oponentii lui Putin sunt ridiculizati. In clip, Alexei Navalny este comparat cu Hitler, find montate imagini cu cei doi din timpul discursurilor, in care gesturile bloggerului seamana cu cele ale liderului miscarii naziste.

Clipul incearca sa-l discrediteze pe Alexei Navalny, considerat unul dintre principalii oponenti ai lui Putin. Bloggerul a fost una dintre personalitatile cheie in conducerea protestelor si activistilor care contesta alegerile parlamentare din 4 decembrie 2011 din Rusia.

Navalny si-a lansat in 2008 un blog politic unde isi exprima ideile. In decembrie 2008, blogul sau avea doar 1.500 de vizitatori, peste 11.000 de persoane ajungand sa viziteze blogul in mai 2010. In prezent, pe Twitter, blogul are peste 60.000 de vizitatori si 117.000 de abonati. (L.I.)

×
Subiecte în articol: Rusia blog hitler alexei navalny