x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai prost falsificator din lume e britanic!

Cel mai prost falsificator din lume e britanic!

01 Dec 2008   •   00:00

Chris Woodruff, soldat in armata britanica, a reusit sa dobandeasca titlul de cel mai prost  falsificator, dupa ce a prezentat magistratilor un certificat de asigurare asigurare al masinii cu care circula extrem de neconventional...



Pe 24 februarie 2008, Woodruff se afla la volanul masinii sale, un Ford Focus, atunci cand a fost oprit de politisti pentru un control de rutina. Invitat sa prezinte documentele, el nu a putut face dovada faptului ca masina cu care circula era asigurata, prin urmare a fost chemat in fata justitiei, in data de 5 august 2008.

Spre stupoarea Curtii documentul pe care Woodruff l-a prezentat pentru certificarea asigurarii masinii sale, desi parea perfect legal, era dubios. Atentia constatatorilor a fost atrasa de perioada de valabilitate, ce se intindea pe 13 luni, iar la data a expirarii documentului era inscrisa 31 februarie 2009, orele 23:59!

In cele din urma el a recunoscut faptul ca a folosit calculatorul pentru a falsifica asigurare si a motivat gestul prin necesitatea utilizarii autovehiculului, sotia sa fiind pe cale sa nasca al doilea copil al familiei.

Desi bancurile despre politisti spun cam aceleasi lucru peste tot prin lume, falsul comis inchide definitiv sperantele lui Woodruff de a-si continua cariera in acesasta breasla, asa cum intentiona sa faca dupa terminarea angajamentului sau in armata.

×
Subiecte în articol: lumea