x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Celebritate

Celebritate

11 Dec 2009   •   00:00
Celebritate

Filmele muzicale sunt o raritate, iar acest week-end este într-adevăr una dintre excepţii. Pe marile ecrane are loc premiera musicalului "Celebritate".



 "Fame/ Celebritate" este o reinventare a celebrului film distins cu două premii Oscar în 1980, dar are şi mai multă muzică, mai mult dans, dinamism şi entuziasm exploziv.

Filmul urmăreşte vieţile unor dansatori, cântăreţi, actori şi artişti pe parcursul a patru ani, la celebra New York City High School of Performing Arts. În lumea artei se ştie că această şcoală de creaţie reuneşte tineri din toate categoriile sociale care primesc o şansă să-şi îndeplinească visurile şi să dobândească faimă adevărată... numai pe calea deschisă de talent, dedicaţie şi multă muncă.

Într-o atmosferă de incredibilă concurenţă, pasiunea fiecărui elev este pusă la încercare. Nerăbdători să ajungă în lumina reflectoarelor, îndrumaţi de cei mai buni - dar şi cei mai severi - profesori, vor descoperi care sunt cei cu talentul şi voinţa necesară pentru a avea succes. Înconjuraţi de dragostea şi ajutorul prietenilor vor afla care sunt cei care vor dobândi faima.

×
Subiecte în articol: film