x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cenzorii din Kuweit acoperă decolteul Rihannei

Cenzorii din Kuweit acoperă decolteul Rihannei

de Magda Cristina Ursache    |    10 Mai 2011   •   20:03

Piaţa parfumurilor din Kuweit este vegheată atent de cenzorii care păzesc să nu fie încălcate normele de conduită musulmane.

Considerând că Rihanna, celebra cântăreaţă americană, arată "prea mult" din trupul său pe... cutia şi pe afişul parfumului creat pentru ea - "Reb'l fleur by Rihanna"  -, cu alte cuvinte, că este într-adevăr o "floare rebelă", cenzorii kuweitieni au condiţionat intrarea pe piaţă a produsului de acoperirea părţilor prea expuse ale vedetei. Decolteul prea deschis şi abdomenul descoperit au fost "îmbrăcate", în fotoshop, cu niţică mătase trandafirie. Interesant este că motivaţia cenzorilor nu-i viza pe bărbaţii kuweitieni (care ar fi putut fi provocaţi prea mult de goliciunea vedetei). Oh, nu! Explicaţia lor a fost mult mai simplă: într-o ţinută mai decentă, parfumul Rihannei ar fi câştigat mai mult interesul cumpărătorilor de sex feminin. Cu alte cuvinte, doamnele din Kuweit n-ar fi cumpărat un produs promovat prea agresiv. Pe când acum... vor da năvală!

Rihanna, fată, ai scăpat ieftin! Ce te făceai dacă ar fi cerut să te acoperi pe de-a-ntregul, să nu ţi se vadă decât ochişorii languroşi?

×
Subiecte în articol: parfum Rihanna kuweit