x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Charlie Sheen, externat de la psihiatrie

Charlie Sheen, externat de la psihiatrie

27 Oct 2010   •   00:00
Charlie Sheen, externat de la psihiatrie

Charlie Sheen a fost externat astăzi din instituţia de psihiatrie la care s-a dus de bunăvoie ieri dimineaţă după ce a distrus o cameră de hotel în urma unui acces de furie, relatează publicaţia TZM.com. Surse din apropierea actorului spun că actorul, în vârtă de 45 de ani, ar trebui să se interneze din nou într-o clinică de dezalcoolizare, deoarece aceste accese apar în urma consumului ridicat de băuturi alcoolice. Sheen spune însă că, deşi este conştient de ceea ce a făcut şi regretă evenimentul, nu este pregătit pentru acest pas. El speră, potrivit surselor, doar "să depăşească momentul".

Protagonistul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost găsit ieri dimineaţă de poliţie într-o stare avansată de ebrietate, după ce a distrus mobilierul camerei de hotel a ameninţat-o verbal şi a închis-o în dulap pe femeia alături de care urcase în cameră.Potrivit agentului actorului, Stan Rosenfield, Sheen şi-a motivat comportamentul violent în urma consumului unui drog recreaţional care i-a provocat reacţii adverse.

Actorul a fost însoţit la clinica de psihiatrie pentru un examen de specialitate de fosta sa soţie, Denise Richards, care se afla într-o cameră alăturată, împreună cu cei doi copii ai lor, Sam şi Lola, în vârstă de şase şi, respectiv, cinci ani. Aceasta nu este prima manifestare de acest gen a lui Charlie Sheen. Anul trecut a primit o pedeapsă de 30 de zile de închisoare, după ce a agresat-o pe soţia sa, Brooke Mueller. Sentinţa a fost, însă, comutată, Sheen trebuind să urmeze un tratament la clinica de dezalcoolizare Promises din Malibu, la începutul acestui an.


×