x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Chuck Norris: McCain, preşedinte USA? Mai bine îşi creşte nepoţii!

Chuck Norris: McCain, preşedinte USA? Mai bine îşi creşte nepoţii!

de Corina Andriuta    |    21 Ian 2008   •   00:00
Chuck Norris: McCain, preşedinte USA? Mai bine îşi creşte nepoţii!

11:51 • Legendarul actor Chuck Norris a declarat duminică că nu poate susţine candidatura lui John McCain, senator republican care candidează la funcţia de preşedinte al SUA, informează rian.ru.



Legendarul actor Chuck Norris a declarat duminică că nu poate susţine candidatura lui John McCain, senator republican care candidează la funcţia de preşedinte al SUA, informează rian.ru.

VIZIUNI DIFERITE. Chuck Norris se îndoieşte că senatorul, din cauza vârstei înaintate, va putea duce tot mandatul de preşedinte. Norris este un susţinător cunoscut al republicanilor şi foarte des participa în campaniile electorale ale candidaţilor republicani. “Dacă John va deveni preşedinte la vârsta de 72 de ani şi va începe, firesc, să îmbătrânească mai mult, va putea el oare să reziste presiunii acestei munci?”, s-a întrebat actorul. Norris a menţionat că îl cunoaşte personal pe McCain de mai bine de 20 de ani şi îl simpatizează, însă este nevoit să vorbească despre factorul vârstei, deoarece vede cât de repede îmbătrânesc preşedinţii americani din cauza muncii încordate pe care o au. „Uitaţi-vă la George Bush junior cât de mult a îmbătrânit timp de 7 ani. El a îmbătrânit într-un an cât alţii în trei. Anume, de aceea eu nu-l susţin pe John, pentru că îmi este frică de faptul că în timpul mandatului, toate obligaţiile şi funcţiile vor fi puse în grija vice preşedintelui”, a spus Norris. Conform constituţiei SUA, în caz de deces sau incapacitatea preşedintelui de a-şi susţine mandatul, toate sarciniile sunt atribuite vice-preşedintelui SUA. “Trebuie să găsim o persoană care va face faţă unui mandat de patru sau opt ani. Pentru funcţia de preşedinte al SUA, republicanii trebuie să găsească un candidat tânăr şi plin de idei. Cei cu o etate ridicată pot sta acasă cu nepoţii, să-şi savureze anii rămaşi din viaţă”, a conchis actorul. Până în prezent, cel mai vârstnic candidat în istoria SUA care a fost ales la funcţia de preşedinte SUA este Ronald Reagan. În 1981 a devenit preşedintele SUA la 69 de ani.

×
Subiecte în articol: magazin presedinte norris