x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cine ştie...câştigă!

Cine ştie...câştigă!

de Oana-Maria Baltoc    |    12 Feb 2010   •   00:00
Cine ştie...câştigă!

O nouă emisiune-concurs începe din 15 februarie, de la 19:30, la Prima TV. "Cine ştie... câştigă!" vă oferă şansa să vă reutilaţi bucătăria sau să vă înlocuiţi vechiul televizor cu unul nou, în schimbul unor răspunsuri corecte la întrebările de cultură generală pe care le pune Dan Finţescu.



IMPARŢIAL
Chiar dacă la prima vedere pare un format mulat pe criza economică, prezentatorul nu este de aceeaşi părere: "Emisiunile tip bingo, în care banii se câştigă doar pe baza norocului, mi se par, într-adevăr, o emblemă clară a sărăciei. «Cine ştie... câştigă!» e o emisiune-concurs de cultură generală. Pentru că la noi norocul are un rol foarte puţin important. Satisfacţia de a şti răspunsul corect, la o întrebare de cultură generală, nu are nimic de-a face cu scăderea PIB-ului sau creşterea ratei şomajului.

Are de-a face cu mulţumirea omului educat de a-şi folosi cunoştinţele." Dar asta nu înseamnă că Dan nu şi-ar dori să-i ajute pe concurenţi să câştige: "Personal, mi-aş dori să-i ajut să facă economii. De fapt, depinde de ei dacă rămân la bustul gol sau nu în miez de iarnă grea, în funcţie de cât de mult le-a plăcut să citească.

Oricum, de ajutat, n-am voie să-i ajut. Trebuie să fiu imparţial". Şanse să-i luaţi premiile lui Finţescu aveţi, mai ales că pe parcursul concursului puteţi să alegeţi una din variantele ajutătoare: o căutare rapidă pe internet, întreabă vecinii sau sună un amic. Şi atenţie! Finţescu nu sună numai la uşă, vă puteţi întâlni cu el şi pe stradă. Telefonul mobil, pantofii, nu contează ce-i promiteţi, important e să participaţi, să răspundeţi corect şi să vă faceţi ziua mai bună.

×
Subiecte în articol: vedete