x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cipru/Steaua - Amical întrerupt după o accidentare gravă a lui Habibou

Cipru/Steaua - Amical întrerupt după o accidentare gravă a lui Habibou

01 Feb 2008   •   00:00
Cipru/Steaua - Amical întrerupt după o accidentare gravă a lui Habibou

19:32În minutul 87, atacantul stelist Habib Habibou a fost lovit cu cotul în gât de un adversar şi s-a prăbuşit pe gazon. Echipa medicală a Stelei a intrat pe teren şi i-a acordat francezului îngrijiri medicale timp de aproximativ cinci minute. • VIDEO

În minutul 87, atacantul stelist Habib Habibou a fost lovit cu cotul în gât de un adversar şi s-a prăbuşit pe gazon. Echipa medicală a Stelei a intrat pe teren şi i-a acordat francezului îngrijiri medicale timp de aproximativ cinci minute.

În jurul lui Habibou, care nu s-a putut ridica de pe gazon, având probleme serioase, s-au adunat oficialii, jucătorii şi antrenorii ambelor echipe, iar arbitrul a fluierat finalul întâlnirii. Jucătorul, care părea inert, a fost transportat pe braţe la o maşină ce a intrat pe gazon pentru a-l transporta la spital.

Pentru resuscitarea fotbalistului stelist a fost necesara o operatie de traheotomie.

Conform corespondentului Realitatea TV acesta a fost internat in spital si este asistat de aparatura medicala in procesul de respiratie.Medicul stelei a declarat ca starea de sanatate a fotbalistului a revenit la normalitate dar c a totusi va fi mentinut sub supravechere medicala.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin