x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cocktail cu lansare

Cocktail cu lansare

de Oana-Maria Baltoc    |    10 Oct 2008   •   00:00

Lume pestriţă s-a adunat miercuri seara (1 octombrie) la restaurantul McMoni’s din Bucureşti pentru a participa la lansarea CD-ului intitulat "Azi pun preţ pe viaţa mea", semnat de interpreta de muzică populară Angela Rusu.



Lume pestriţă s-a adunat miercuri seara (1 octombrie) la restaurantul McMoni’s din Bucureşti pentru a participa la lansarea CD-ului intitulat "Azi pun preţ pe viaţa mea", semnat de interpreta de muzică populară Angela Rusu. Printre invitaţi s-au numărat fostul primar general al Capitalei Viorel Lis însoţit de mult mai tânăra sa soţie, Oana, proaspăt însuratul Dinu Maxer, fostul iubit al Oanei Roman, striperul Cornel Păsat, Leonard Miron, Marian Dârţă, Ion Lăceanu şi Octavian Ursulescu. Bineînţeles, Angela Rusu le-a oferit oaspeţilor săi un recital cu cele mai frumoase melodii de pe noul album.


Cornel Păsat a încercat să-i atragă atenţia domnişoarei blonde, dansatoare în trupa Flamingo Girls, aşa că a jucat rolul de bărbat fatal cu ochelarii de soare pe nas. Însă atenţia lumii s-a îndreptat către Viorel şi Oana Lis, care nu au ratat ocazia să se pozeze lângă Angela Rus.


News

CĂSĂTORIE ÎN KANAL. După cinci ani de relaţie, Manuela Grecu, interpreta Adelei Moga din serialul "Uşă-n uşă" de la Kanal D, s-a căsătorit cu alesul inimii, Şerban. Povestea celor doi este desprinsă parcă din filmele romantice. Totul s-a întâmplat... în lift, în timp ce bruneta trebuia să ajungă la etajul 9 al blocului în care locuia prietena sa. O dată cu ea a ur-cat şi un tânăr atrăgător care a privit-o hipnotizant încă din prima clipă. Imediat după ce a trecut de etajul 4 liftul s-a blocat şi cei doi au petrecut în ascensor mai bine de două ore. Nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat acolo, iar "porumbeii" se feresc să dea detalii despre întâmplare. "Am curaj să recunosc acum că în momentul în care am fost scoşi din lift mi-a părut sincer rău",  a mărturisit Manuela. (A.V.P.)


CICI DE LA SISTEM ŞI GEORGIANA, SAU "CĂPRIOARA" cum o alintă colegii, din baletul emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV, s-au căsătorit religios la sfârşitul lunii septembrie, la Biserica Albă de pe Calea Victoriei. Petrecerea a ţinut până în zori, chiar dacă mirele şi toată trupa Sistem aveau avion la 10 dimineaţa. Printre invitaţi: Mihai Mărgineanu, Dan Finţescu, Andra şi Cătălin Măruţă. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: party time