x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Colţ de suflet

Colţ de suflet

de Oana-Maria Baltoc    |    20 Noi 2009   •   00:00
Colţ de suflet

Andra a filmat un nou videoclip, la piesa "Colţ de suflet", un feat cu Adi Cristescu, melodie ce reprezintă cel de-al doilea single promovat de pe albumul "Iubeşte-mă astăzi, iubeşte-mă mâine" editat de MediaPro Music.



La fel ca întreg albumul, "Colţ de suflet" este o odă adusă iubirii, un "manifest" pentru dragoste, o piesă sensibilă şi romantică, perfectă pentru acest sezon. Iulian Moga, regizorul videoclipului, a ales cinci locaţii diferite pentru filmare, întreaga echipă în frunte cu protagoniştii fiind activă pe platouri mai mult de 24 de ore. Cadrele filmate cu Andra au avut loc într-o superbă vila din Cernica şi o surprind pe Andra în ipostaze foarte sexy. Pentru noua imagine din clip, cântăreaţa a lucrat cu o echipă de profesionişti. Videoclipul piesei "Colţ de suflet" va fi lansat la sfârşitul lunii noiembrie.

5392-107160-200812.jpgAdriana Lima are o fetiţă
Topmodelul casei Victoria's Secret brazilianca Adriana Lima a născut o fetiţă, săptămâna trecută la New York. Adriana şi soţul ei, jucătorul de baschet Marko Jaric, au botezat-o Valentina Lima, a declarat agentul de presă al topmodelului. Valentina este primul copil al cuplului Adriana Lima - Marko Jaric. La scurt timp după aflare veştii, Ed Razek, directorul de marketing şi ofiţerul de presă al casei Victoria's Secret, a ţinut să o felicite pe noua mămică. "Noi, cei de la Victoria's Secret, suntem cu toţii entuziasmaţi să primim în rândurile noastre pe micul «înger» al Adrianei. O felicităm cu toţii, îi dorim multă sănătate şi fericire", a declarat Ed Razek pentru Access Hollywood. Adriana şi Marko s-au căsătorit în secret anul acesta, în februarie, de Sfântul Valentin, în Jackson Hole din statul american Wyoming, iar ceremonia civilă a fost restrânsă. Cei doi s-au cunoscut în 2006 şi s-au logodit în iunie 2008, în ziua în care Adriana Lima şi-a sărbătorit cea de-a 27-a aniversare.

×
Subiecte în articol: magazin