x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Concurs cu divorţ ca premiu

Concurs cu divorţ ca premiu

15 Apr 2008   •   00:00
 Concurs cu divorţ ca premiu

O revistă pentru bărbaţi din Australia are un concurs al cărui premiu este un divorţ gratis.

 

 

 

 

Războiul civil, prin ochi de artist
"Nu sînt de ajuns 15 ani în care ne-am ascuns prin toalete." Acesta este mesajul sub care, în centrul Beirutului, au fost amplasate nu mai puţin de 600 de WC-uri, cu ocazia comemorării războiului civil din Liban (1975-1990). Evenimentul a fost organizat de Asociaţia pentru Drepturile Omului din Liban.

Zoo Weekly - Concurs cu divorţ ca premiu

O revistă pentru bărbaţi din Australia are un concurs al cărui premiu este un divorţ gratis.
Sub emblema “Să eliberăm celibatarul din noi”, revista Zoo Weekly îi oferă cîştigătorului un pachet în valoare de 10.000 de dolari australieni (aproximativ 6.200 de euro), pachet ce include un avocat, cheltuieli de judecată, o petrecere şi un tort de divorţ, o menajeră pentru două luni, un televizor cu plasmă, un Playstation 3 şi un abonament pentru un an la revistă. “Este trist cînd un mariaj eşuează. Dar este şi mai trist să stai sub acelaşi acoperiş cu o femeie care te-a înşelat cu cel mai bun prieten”, a declarat editorul revistei, Paul Merrill. Un alt concurs al revistei a avut ca premiu o mărire de sîni pentru iubitele cititorilor.

 

 

 

Record Guinness - Cea mai mare friptură la grătar

Nu mai puţin de 1.250 de iubitori ai fripturilor la grătar au pregătit la sfîrşitul săptămînii trecute 12 tone de carne de vită, stabilind un nou record Guinness. Mai mulţi soldaţi au instalat grătarul lung de 1,6 kilometri, iar pompierii au aprins şase tone de cărbuni pentru a pregăti uriaşa friptură. Recordul anterior, stabilit în 2006 în Mexic, era o friptură de patru tone.

 

 

 

Schimb - Şi-a dat soţia pe o capră

Un fermier bulgar, supărat că nevasta nu poate să-i dăruiască moştenitori, a schimbat-o la tîrg cu o capră de opt ani. Tranzacţia s-a petrecut în faţa mai multor negustori, contrariaţi de ceea ce văd, într-un tîrg organizat în Plovdiv, informează Ananova. “Un prieten mi-a spus că n-a avut niciodată noroc cu femeile şi că-i place foarte mult soţia mea. Atunci am luat decizia de a face schimbul, iar nevasta a fost de acord. Oricum, el este în avantaj. Capra a născut de trei ori pînă acum, iar ea niciodată. Adică eu am luat o capră
second-hand, iar el o soţie nouă”, a declarat Soil Panaiotov, în vîrstă de 51 de ani.

 

 

 

Rocky - Cel mai bun film cu subiect sportiv

Filmul “Rocky”, cu Sylvester Stallone, lansat în 1976, s-a situat pe primul loc într-un top al celor mai bune producţii cu subiect sportiv, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de cinefili, informează mirror.co.uk. Pe locul al doilea s-a situat “Echipa de bob” (1993), în regia lui Jon Turteltaub, o comedie despre echipa de bob olimpică jamaicană. “Bronzul” a fost cîştigat de “O fată de milioane”, în care Clint Eastwood este un antrenor care pregăteşte o pugilistă interpretată de Hilary Swank.

×
Subiecte în articol: magazin