x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cornel Ilie, în pat cu Lora

Cornel Ilie, în pat cu Lora

de Oana-Maria Baltoc    |    16 Apr 2010   •   00:00
Cornel Ilie, în pat cu Lora
Sursa foto: Zoltan Lorencz/

Un pat matrimonial, îmbrăcăminte aruncată pe jos şi o sticlă de şampanie au fost elementele care au întregit decorul pentru un shooting sexy, ce i-a lăsat atât pe Lora, cât şi pe Cornel Ilie fără prea multe haine pe ei. Şedinţa foto reprezintă şi anunţarea noului single al trupei VUNK, "Prima noapte (din ultima zi)", piesă ce va fi inclusă pe albumul "Ca pe vremuri", care va fi lansat la începutul lunii mai.

Noul single marchează şi al doilea duet cu o voce feminină, din cariera băieţilor, de data aceasta "aleasa" fiind Lora. "Prima noapte este cântecul oricărui cuplu care se desparte, este cântecul care începe după ultimul sărut. În cazul meu şi al Lorei, ultimul sărut s-a întâmplat într-o cameră de hotel. Noi formăm singurul cuplu din showbiz care se desparte, deşi noi nu am fost niciodată împreună", glumeşte Cornel Ilie.

Fotograful Zoltan Lorencz s-a străduit, pe tot parcursul shooting-ului, să-i facă pe cei doi să renunţe la cât mai multe obiecte vestimentare, iar dacă liderul trupei Vunk a fost ceva mai greu de convins, până la finalul şedinţei, Lora a rămas îmbrăcată într-o cămaşă de-a lui Cornel, apoi doar în cearşaful de pe pat.

×
Subiecte în articol: magazin