x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum să câstigaţi la LOTO

Cum să câstigaţi la LOTO

de Cristian Ionescu    |    21 Mar 2010   •   00:00
Cum să câstigaţi la LOTO
Sursa foto: /www.loto.ro

Azi voi juca la LOTO şase din “patrujnouă”. După ce am pierdut potul cel gras, două săptămâni la rand, azi îmi iau inima în dinţi şi banii în buzunar şi voi juca o variantă simplă, categoria A. Şase numere norocoase, care mă vor ajuta să nu mai salivez la ce nu-mi pot permite.



Şase numere, atât imi trebuie. Dar care să fie ? Adică...numere numere, da care numere. Să-mi pun ziua de naştere? Nu că nu sunt şase. Le pot grupa în aşa fel încât să dea şase. Dar dacă nu le grupez corect? Nu, nu e bine. Trebuie să mă gândesc la altceva. Eh, lasă, cred că o să le pun acolo la agenţie, când mă duc să-mi cumpăr biletul. O sa bag mâna în bolul ăla obosit şi-o să extrag şase numere jerpelite. Ba nu, stai, ultima dată când am făcut asta lipseau numere. Nici nu-i de mirare. Stau castroanele alea de plastic acolo, de pe vremea lu` răposatu` şi tot dispar din ele numere. Câte unu, câte unu, le ia lumea să-şi pună numerele pe uşa de la apartament, doar sunt moca. Oricum, nu e corect, dacă tot mă joc cu destinul măcar să am toate numerele la dispoziţie. Ştiu ce fac, iau 6 nume de prieteni din telefon la nimereală, îi sun şi le zic: "-Zi gogule şi mie un număr până`n 49, ca să fie cu noroc". -"15". "Mi-a mai zis şi Adi 15, zi altu`". La naiba, nu merge.

Ştiu ce fac. O iau matematic, de ce sa mă iau după noroc, ia sa mi-l fac eu singur. Am acces la toata informaţia necesară, o să ma uit pe net. Mă uit ce numere au ieşit cel mai des, care au ieşit cel mai rar şi le pun p`alea şi gata. Tre să iasă, nu se poate. Hmmm, sunt cam toate la acelaşi nivel, foarte curios, statisticile arată că distribuţia numerelor câştigătoare de-a lungul timpului este incredibil de egală. Iată un grafic.
rezultate-loto.ro

Buuun, nu merge nici matematic. Dacă tot sunt pe net, ia să caut modalităţi de a câştiga, poate cine ştie, aflu nişte taine. Search în "Goagăl": "numere la loto" şi "cum să câştigi la loto". Am găsit din prima. "Răspundem aici multor cititori care ne-au întrebat dacă nu cunoaştem vreo metodă pentru a câştiga la Loto". Excelent ! Asta e ceea ce caut. "Vă prezentăm în continuare câteva metode de aflare a numerelor câştigătoare la Loto." Mi le prezintă? Da ! Vreau să ştiu !

"Cu o zi înainte de a depune biletul la Loto, desenaţi pe o foaie mare de hârtie (tip "Bloc de desen") numerele de la 1 la 49 astfel, sub forma unei matrici cu 7 linii şi şapte coloane". Perfect, e exact cu o zi înainte. Pot sa fac asta. Mă apuc acum. Să vedem ce urmează. "Luaţi un pendul şi treceţi peste fiecare cifră, încet. Veţi observa că pendulul are o mişcare de rotaţie în sensul acelor de ceasornic pentru un număr "pozitiv" şi o cu totul altă mişcare pentru un număr "negativ" (înainte/înapoi, rotaţie stânga etc.)."

Pendul? De unde frate să iau un pendul la ora asta? Şi ce-i ăla un pendul ? Aveam acasă la părinţi o pendulă veche, care nu mai mergea, dar era destul de mare, de perete. "În cazul în care la prima trecere v-au ieşit mai mult de şase numere "pozitive", mai treceţi a doua oară cu pendulul doar asupra acestor numere. Păstraţi-le pe cele la care vibrează pendulul şi anulaţi-le pe cele la care pendulul are o vibraţie slabă" Lăsaţi-mă fraţilor în pace, deja m-aţi omorât. Altceva aveţi ?

"Alege o zi de miercuri, formează o stea din cinci lumânări verzi, pune sub fiecare lumânare o hârtie de bani, scrie pe o foaie de hârtie numerele care îţi trec prin cap, aşează-te cu aceste numere în mână în interiorul stelei, aprinde lumânările şi vizualizează că ai câştigat, că numerele alese de tine sunt cele câştigătoare". Miercuri ? e dumincă mâine, n-am timp până miercuri. Hârtie de bani ? De unde să iau eu hârtie de bani ? Să mă aşez în interiorul stelei ? Da` ce fac, satanism ? Incantaţii ? Hai, nu...serios? Altceva.

"Vă prezentăm acum un talisman magic, care vă poate ajuta să câştigaţi. Acest talisman trebuie să-l copiaţi, de mână, folosind o carioca verde, să scrieţi pe el numerele pe care vreţi să le jucaţi şi să-l păstraţi timp de trei zile, în permanenţă la dumneavoastră". Talisman magic! perfect ! Dar dacă n-am talent la desen şi-l copiez strâmb? Mai merge? Iar carioca verde n-am. Merge mov?. Nu merge nimic până acum, sunt dezamăgit. O ultimă încercare. "Începe prin a spune Tatăl Nostru, vizualizează că ai câştigat, mulţumeşte lui Dumnezeu că te-a ascultat." Da, bravo mă, asta puteam să fac şi eu de la început. Mulţumesc pentru nimic.

Dintr-o data, totul e clar ca lumina zilei:

"Click aici pentru a comanda un pendul care să vă ajute să câştigaţi la Loto din Magazinul Ezoteric Virtual. Click aici pentru a comanda o carte pe tema câştigului la Loto, din Anticariatul Ezoteric Virtual. Click aici pentru a comanda un studiu de analiză detaliată astro-numerologică a zilelor şi numerelor favorabile câştigurilor în următoarele 3 luni." A, bravo mă copii, scopul era să vă cumpăr pendule şi amulete magice din magazinul vostru paranormal. Şi eu care credeam că vreţi să mă ajutaţi.

În concluzie prieteni, jucatul la loto nu e chiar atât de uşor pe cât pare. Scopul jocului e să te facă să dai pe bilet şi banii de pâine pentru speranţa de câştig şi pentru că ai aflat ca vecinu a "câştigat" o sumă de bani pe care nu i-ai văzut în realitate. Dorinţa de câştig gratis, fără munca şi transpiraţie, se aprinde, ideea că banii ar fi  fost ai tai se aprinde, gelozia te mănâncă. Dacă ăla a câştigat, ce, io nu pot să câştig?

×
Subiecte în articol: redactie