x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Curse de cai

Curse de cai

03 Iul 2008   •   00:00
Curse de cai
Sursa foto: Stefano Rellandin/

Japonia oferă căsătorii în spaţiu ● Curs împotriva sexului cu beduinii ● SOS, salvaţi bărbatul britanic! ● De vizita Papei profită bordelurile



Palio di Siena este o cursă de cai care se ţine de două ori pe an: prima dată la 2 iulie şi a doua oară la 16 august, la Siena, Italia. Fiecare călăreţ este îmbrăcat în culorile specifice cartierului din care provine: Aquila (Vultur), Bruco (Omidă), Chiocciola (Melc), Civetta (Bufniţă), Drago (Dragon), Giraffa (Girafă), Istrice (Porc), Leocorno (Unicorn), Lupa (Lupoaică), Nicchio (Scoică), Oca (Gîscă), Onda (Val), Pantera (Panteră), Selva (Pădure), Tartuca (Broască ţestoasă), Torre (Turn) şi Valdimontone (Berbec).

1,5 MILIOANE DE EURO - Japonia oferă căsătorii în spaţiu
Cuplurile înstărite vor putea să realizeze la propriu marele salt în necunoscut, aceasta este promisiunea unei societăţi japoneze, care vrea să organizeze căsătorii în spaţiu, relatează Rompres. First Advantage din Tokyo a început deja să primească rezervări de la viitorii soţi dispuşi să plătească 1,45 milioane de euro pentru a urca la bordul unei mici navete spaţiale, care îi va duce la 100 de kilometri altitudine. În timpul zborului de o oră, cuplul va petrece şi cîteva minute în condiţii de imponderabilitate, momente în care vor putea să facă schimb de jurăminte.

EDUCAŢIE - Curs împotriva sexului cu beduinii
"Nu vă culcaţi cu beduinii", acesta este în esenţă conţinutul unui curs predat tinerelor liceene din Kyriat Gat, o localitate din sudul Israelului, relatează Rompres. "Fac o comparaţie cu ieşirile la mare: cînd steagul este roşu nu trebuie să intraţi în apă. Cu beduinii este asemănător, sînt periculoşi", a explicat Chaim Shalom, un asistent social, responsabil al programului. "Le copleşesc pe tinere cu cadouri – bijuterii, haine, telefoane –, însă toate acestea nu sînt gratis", a explicat el. Ca material pedagogic, Shalom utilizează o înregistrare video de zece minute, intitulată "în pat cu duşmanul", în care o tînără israeliană povesteşte necazurile sale cu un beduin.

AJUTOR - SOS, salvaţi bărbatul britanic!

Un britanic cere ajutorul experţilor medicali din întreaga lume, întrucît a început să se transforme în femeie, relatează Rompres. Terry Wright, un cîntăreţ de baruri în vîrstă de 60 de ani, a declarat că deja nu mai suportă să-i audă pe tinerii din oraşul său, Birmingham, cum îl jignesc. El a început să-şi piardă barba şi părul în urmă cu aproximativ zece ani, i-au crescut sîni, iar pielea i-a devenit din ce în ce mai fină. În urma testelor de sînge s-a constatat că britanicul, tată a cinci copii, are în organism un nivel mult prea mare de estrogen.

AUSTRALIA - De vizita Papei profită bordelurile
În contextul în care oraşul australian Sydney se pregăteşte de vizita Suveranului Pontif şi de un aflux de sute de mii de credincioşi, bordelurile locale se pregătesc şi ele pentru un număr-record de clienţi, relatează Rompres. Potrivit specialiştilor în domeniu, ori de cîte ori cel mai mare oraş australian găzduieşte un eveniment important, industria sexului are numai de cîştigat. Aşadar, proprietarii de bordeluri au început să-şi frece mîinile, anticipînd cîştiguri imense datorită vizitei Papei Benedict al XVI-lea, prilejuită de Ziua Mondială a Tineretului.

×
Subiecte în articol: magazin