x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dana Nălbaru aduce "Love"

Dana Nălbaru aduce "Love"

de Oana-Maria Baltoc    |    14 Mai 2010   •   00:00
Dana Nălbaru aduce "Love"

Cel mai recent single al Danei, "Love", a fost lansat pe noul său site, dananalbaru.ro. "Uneori e nevoie de mai mult timp ca să îţi găseşti drumul potrivit, neinfluenţat de alţii...", spune Dana Nălbaru pe site.



"Cu Love am vrut să aduc aminte celor care poate au uitat că iubirea poate face minuni, că iubirea vindecă orice rană şi că toate lucrurile bune numai din iubire se pot naşte...", vorbeşte cântăreaţa despre cel mai recent single. Piesa este compusă de Dana, împreună cu actorul Alexandru Dan Suciu, alături de care artista a lucrat timp de opt luni.

"Împreună am putut imagina şi crea noi cântece în care să mă pot regăsi şi în care să pot pune o parte din sufletul meu", povesteşte ea. Dana Nălbaru a renunţat la formula de band şi, împreună cu Alexandru, a adaptat fiecare din piesele vechi pentru noul show live.

Albumul cel nou nu este decât începutul acestei colaborări. "Ideile vin în continuare, le vom dezvolta şi le vom pune în practică. Toate astea le facem cu bucurie, fără grabă şi cu dorinţa de a uni, prin muzică, suflete..." Bineînţeles, noul single va avea parte şi de un clip.

×
Subiecte în articol: magazin