x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De ce pleacă Smiley pe Marte

De ce pleacă Smiley pe Marte

de Roxana Ioana Ancuta    |    16 Apr 2010   •   00:00
De ce pleacă Smiley pe Marte
Sursa foto: Cosmin Bumbuţ/

Cine vrea să meargă pe Marte cu Smiley trebuie să deţină un "anumit" Certificat de Proprietar

● "Pleci departe, pleci pe Marte... Şi de-acolo, poate, şi mai departe." Dac-ar fi să pleci, într-adevăr, pe Marte, din ce motive ai face-o şi pe cine sau ce ai lua cu tine acolo?

Aş lua pe toată lumea cu mine, e loc destul pentru toţi atât timp cât vin cu Certificatul de Proprietar luat de pe smileyonline.ro. Motivul pentru care aş pleca, e uşor de înţeles. Trebuie doar să ascultaţi piesa.

 

● Piesa asta, "Plec pe Marte" a stârnit multe controverse. V-aţi pus în cap şi CNA şi Asociaţia Civilă a Romilor, care au cerut interzicerea clipului. Cum săriţi în apărarea voastră?

Nu aceasta a fost intenţia noastră. Mesajul piesei nu are nici o legătură cu problemele care ţin de discriminare sau rasism şi mă bucur că reprezentanţii CNA au înţeles acest lucru şi nu au interzis difuzarea videoclipului.

 

● Cine a fost cu ideea realizării acestei piese?

Ideea piesei mi-a venit într-o seară şi imediat am trecut la treabă. Versurile mi-au venit pe loc, iar vocea pe care o auziţi e chiar prima variantă, aşa cum am tras-o atunci. Nu am mai făcut alta, pentru că am vrut să păstrez şi să transmit mai departe chiar starea pe care am avut-o în momentul în care am compus piesa.

 

● Care este, de fapt, mesajul melodiei?

"Plec pe Marte" vorbeşte despre o stare, o dispoziţie. Atunci când simţi că te prind toate problemele din urmă sau lucrurile făcute greşit, îţi doreşti să pleci departe, să laşi totul în urmă. Nu e neapărat o piesă tristă, ci una din suflet.

 

● De ce Cheloo şi nu altcineva?

Cheloo a fost primul artist la care m-am gândit când am făcut piesa. Nici nu mi-am imaginat pe altcineva. Stilul lui se potriveşte perfect mesajului şi se pare că toată lumea a apreciat această colaborare.

 

● Apropo de Marte... crezi că există şi alte civilizaţii decât cea terestră?

Nu cunoaştem decât o parte prea mică din Univers, prin urmare orice este posibil.

 

● Ce faci în vara asta?

Vara asta se anunţă a fi una plină pentru mine şi pentru cei de la HaHaHa Production. Avem multe proiecte la care încă lucrăm sau care urmează a fi lansate. Radio Killer, Alex Velea, Wanda, Simplu sunt doar câteva dintre ele. Deocamdată mă concentrez mult pe producţie, îmi doresc să scoatem cât mai multe piese frumoase şi să venim cu cât mai multe proiecte noi şi pe placul ascultătorilor.

 

● Ai remarcat cumva la iubita ta, Laura Cosoi, vreun talent muzical? Întreb asta gândindu-mă dacă v-a trecut prin minte să faceţi un duet.

La lucrul acesta nu ne-am gândit, sincer. Dacă, totuşi, vom face ceva în sensul ăsta, veţi fi primii anunţaţi!

 

×
Subiecte în articol: vedete