x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Deodorant în anus, cu tot cu capac!

Deodorant în anus, cu tot cu capac!

10 Dec 2009   •   00:00

Agenţia de presă Mediafax informează că unul din urmaşii mai puţin consecvenţi ai răzeşilor de pe plaiurile Dorohoiului, aflat la la deplina maturitare a gândului, 43 de ani, a procedat mai puţin ortodox în ceea ce priveşte fapta... ş-a pătimit, trei zile.

Cum nu se pot obţine mărturii direct de la sursă, din motive de ruşinare acută, putem doar presupune cum s-a petrecut toată tărăşenia.

În prag de iarnă, la gura sobei, discutând c-o sticlă de tărie la ore târzii, agresat de sexualitatea expusă pe mai toate tarabele media, însingurat, omul a căutat prietenia unui tub de spray deodorant... cel l-a făcut în atâtea ocazii să se simtă mai proaspăt, mai curat.

Numai că bunele intenţii pavează drumuri neştiute căilor fireşti. Tubul deodorant a reacţionat mişeleşte, şi, profitând de naivitatea omului căruia îi promitea ieşirea dintr-o banala şi amorţita viaţă sexuală,  a trecut rapid de la stadiul de prieten la cel violator, direct în anus, cu tot cu capac!

Morala zicea că-i ruşine, fizicul zicea că-i durere. S-a zvârcolit trei zile până în momentul în care uşa Unităţii de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean Mavromati din Botoşani nu i s-a mai părut o piedică prea mare pentru revenirea la normalitate. Medicii au recuperat tubul, cu tot cu capac, în urma unei proceduri caracterizate drept simple, şi sperăm că nu l-au mai returnat proprietarului, aflat, după propria mărturisire la prima încercare de acest gen. Concluzia? Vai de fundul lui!

×
Subiecte în articol: lumea