x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dog Party & Yoga

Dog Party & Yoga

de Jurnalul National    |    14 Ian 2008   •   00:00

Simpatice patrupede şi stăpânii lor, în timpul unui exerciţiu de yoga destinat atât câinilor, cât şi oamenilor. Demonstraţia a avut loc în cadrul unei petreceri de Anul Nou pentru câini, desfăşurate la Tokyo.

Simpatice patrupede şi stăpânii lor, în timpul unui exerciţiu de yoga destinat atât câinilor, cât şi oamenilor. Demonstraţia a avut loc în cadrul unei petreceri de Anul Nou pentru câini, desfăşurate la Tokyo. Organizatorii se aşteaptă ca, în decursul celor două zile ale manifestării din cadrul Târgului de Modă pentru Câini (ce se încheie astăzi), peste 50.000 de iubitori de animale să participe la eveniment.

 

 

NUMĂR-RECORD: Condamnări la moarte în Japonia

Tribunalele din Japonia au pronunţat anul trecut 46 de sentinţe de condamnare la moarte, conform agenţiei de ştiri Kyodo, citată de AP. Numărul condamnărilor la moarte pronunţate de tribunalele japoneze a crescut de la 44 în 2006 la 46 anul trecut, fiind cel mai ridicat din 1980 şi până în prezent.

 În decembrie, autorităţile japoneze au dezvăluit în premieră numele a trei condamnaţi la moarte care au fost executaţi, într-o tentativă de a schimba poli­tica vizavi de execuţii, efectuate de obicei în cel mai mare secret.

 

ULTIMUL H. POTTER: Adaptat pentru  marile ecrane

Producătorii francizei de succes “Harry Potter” se gândesc la posibilitatea ca ultimul volum al seriei create de J.K. Rowling să fie adaptat pentru marile ecrane în două părţi.

Echipa care lucrează la cel de-al şaselea film al seriei, “Harry Potter şi Prinţul Semipur”, a aflat că cel de-al şaptelea volum al aventurilor celui mai renumit vrăjitor de pe planetă va fi adaptat pentru marile ecrane în două părţi. Producătorii seriei, compania Warner Bros, ar putea obţine astfel un bonus de 670 de milioane de euro din vânzările de bilete. Printre numele vehiculate pentru postul de regizor se numără Steven Spielberg şi Guillermo del Toro.

 

AU DEVENIT MĂMICI: Christina Aguilera şi Nicole Richie

Cântăreaţa Christina Agui­lera şi starleta Nicole Richie, fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie, au devenit mămici în aceeaşi zi şi la acelaşi spital din Los Angeles. Aguilera şi soţul său, producătorul Jordan Bratman, au anunţat naşterea primului lor copil printr-un SMS trimis prietenilor şi părinţilor: “Bebeluşul a venit pe lume. Mami şi tati sunt bine”. Chiar dacă ei nu au dezvăluit, încă, sexul bebeluşului, se zvoneşte că ar fi vorba despre un băieţel. La rândul ei, Nicole Richie a născut o fetiţă, rezultat al relaţiei sale cu cântăreţul de muzică rock Joel Madden, solist al trupei Good Charlotte.

 

TRATATĂ LA VATICAN: Ziua Migrantului şi a Refugiatului

Vaticanul a marcat ieri Ziua Migrantului şi a Refugiatului, prilej pentru Papa Benedict al XVI-lea de a face apel la o mai mare toleranţă. Vaticanul a cerut acordarea cetăţeniei italiene pentru copiii imigranţilor care se nasc în Peninsulă, chiar dacă legea italiană a imigraţiei nu prevede acest lucru, nou-născuţii primind cetăţenia ţărilor din care provin. Potrivit Papei, Biserica priveşte cu atenţie la lumea migranţilor şi cere celor care au primit în ţara lor de origine o educaţie creştină să facă să rodească această credinţă.

×
Subiecte în articol: magazin