x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dragoste si finante pentru anul 2005

Dragoste si finante pentru anul 2005

13 Ian 2005   •   00:00

Continuam sa va prezentam horoscopul anului 2005, asa cum a fost publicat de catre site-ul www.eva.ro. In aceasta editie ne oprim asupra capitolelor "dragoste" si "finante".

Capricorn 21.12 - 19.01

Interesul fata de iubire si romantism se va manifesta foarte puternic in 2005. Daca pana acum pareai interesat(a) mai mult de dragoste si romantism, dupa 16 iulie te vor preocupa mai mult viata sexuala, banii si intimitatea fizica. Nu vei astepta sa sune telefonul, ci vei lua tu initiativa de a-i suna pe ceilalti. Anul acesta se arata multe perspective de casatorie, pentru cei care n-au facut-o deja. Exista mult interes in acest sens si o data cu acesta vine si succesul. Provocarea din acest an este sa-ti echilibrezi dragostea si cariera. Amandoua sunt importante si amandoua sunt consumatoare de timp. La fel ca si in anul trecut, anul care urmeaza va fi un an in care iti vei crea propriile tale oportunitati.

Varsator 20.01 - 18.02

Chiar daca te-ai mai asezat putin in ultimii cativa ani, viata ta sentimentala a fost destul de instabila. S-a dovedit a fi destul de dificil pentru multi dintre voi sa fiti alaturi de o singura persoana. De cand ai inceput sa te dezvolti spiritual si psihologic, simti ca au existat in tine mai multe persoane diferite. Ai fost ca un reprezentat unic al speciilor umane, insa intr-un ritm mult mai accelerat; un proces in evolutie, o capodopera pe cale de a se construi. Nu esti inca un produs finit, dar esti pe cale sa devii. Astfel incat, daca tu te-ai schimbat, atunci persoana iubita, care credea ca s-a indragostit de X, a descoperit ca X nu mai exista si a fost inlocuit cu Y - o persoana de care nu s-ar fi indragostit niciodata de la bun inceput.

Pesti 19.02 - 20.03

Se pare ca vei arata prea putin interes fata de relatiile care presupun obligatii, datorii, contracte sau conventii. Dorinta de a avea cat mai multa libertate va fi cauza pentru care nu te vei lega de astfel de relatii. Astfel ca sunt putine sanse sa te casatoresti. Daca totusi inchegi o relatie, aceasta va fi cu o persoana cu un statut inalt, atat educational, cat si social. Casa Banilor nu va fi foarte puternica, dar aspecte negative sunt totusi putin probabile. Eclipsa Solara din 8 aprilie si Eclipsa Lunara din 17 octombrie nu vor face decat sa te pregateasca pentru prosperitatea din aceasta perioada. De obicei, Eclipsa Solara anunta o schimbare a locului de munca, asa ca e posibil pentru anul urmator.

Berbec 21.03 - 20.04

Casatoriile, relatiile serioase, extinderea cercului social si fericirea traita in mijlocul prietenilor sunt prioritare in 2005. Vei fi atras de "calitate" si nu de "cantitate". Jupiter iti va arata ca exista foarte multe oportunitati in jur. Intreaga lume trebuie sa reprezinte aria de explorare si nu doar locurile frecventate de tine. Dupa 26 octombrie, tot Jupiter aduce o crestere a libido-ului si o activitate sexuala foarte buna care se contiuna in 2006. Finantele, pe de alta parte, vor deveni foarte importante pentru tine si te vei bucura de multe sanse de castig. Vei fi mult mai pregatit sa-ti asumi riscuri financiare decat de obicei si vei ajunge sa fii imaginea intruchipata a bunastarii. Iar investitia in propria persoana se va dovedi repede cea mai buna investitie cu putinta.

Taur 21.04 - 21.05

Chiar daca esti o persoana cat se poate de sociabila, anul 2005 va debuta incet, cu putine schimbari la acest nivel - trebuie doar sa ai rabdare. Este doar pregatirea scenei pentru un an destul de activ din punct de vedere social. Astfel de activitati vor demara la data de 16 iulie si se vor accelera dupa 26 octombrie, cand Jupiter se va muta in cea de-a 7-a Casa a Dragostei si Casatoriei. Cei singuri vor avea mari sanse sa se casatoreasca si, chiar daca nu o vor face cu acte in regula, se vor implica in relatii sentimentale care vor parea exact ca o "casnicie", serioasa si satisfacatoare. In general, viata ta sociala este mult prea extinsa. Iti vei face noi prieteni si vei lega noi relatii.

Gemeni 22.05 - 21.06

Bucura-te! Dragostea va fi cel mai activ si mai fericit domeniu in 2005. Ca esti sau nu casatorit, te afli intr-o permanenta luna de miere, ceea ce s-ar putea termina fericit cu aducerea pe lume a unui copil. Veselie, distractie, recreere, deschidere catre frumos, iata cat de romantici vor fi Gemenii! Culmea e ca totul e legat de job si de finante! Oportunitatile unei noi relatii amoroase si a castigurilor banesti se ivesc la locul de munca. Esti foarte abil in a face bani si a detine "instrumentul" care aduce bani. E lectia pe care ti-a servit-o Saturn in ultimii ani si pe care ai invatat-o cu brio. Esti activ, inventiv si original. Si o tii asa tot anul, iar foloasele le vei trage incepand cu 26 octombrie.

Rac 22.06 - 22.07

Viata amoroasa prezinta numai aspecte pozitive pana la data de 16 iulie. Toti cei care sunteti inca singuri aveti sanse sa va intalniti partenerul(a) ideal(a) pana la aceasta data. Acest lucru este valabil in special pentru cei nascuti intre 12 si 23 iulie. In acest moment, nu este necesar sa faci prea mari eforturi pentru a-ti gasi dragostea, pentru ca te va gasi ea singura. Cea de-a 2-a Casa a ta, a Finantelor, nu va fi o Casa puternica inainte de data de 16 iulie. Pana atunci, vei avea o situatie stationara. Universul nu iti impune nimic. Saturn iti va aproviziona toate nevoile financiare legale, dar probabil ca nu te va sprijini in cheltuielile neinsemnate sau bazate pe satisfacerea orgoliului.

Leu 23.07 - 22.08

In amor nu se pune problema existentei sentimentului, ci a intensitatii sale. Zici ca tanjesti dupa o dragoste sincera, dar tu esti primul care te pretezi la aventuri de-o noapte, datorita libidoului tau debordant. Regulile din carti si metodele "ortodoxe" de a gasi si face dragoste vor fi zvarlite pe fereastra. Culmea e ca exact perechea ta te "impinge" catre evadari de genul asta, pentru ca te constrange mai ales material. Iar tu chiar stii ca, din punct de vedere financiar, aveti o situatie mai mult decat confortabila, care din 16 iulie va fi si mai infloritoare. Vei scoate bani usor din activitati legate de PR, marketing, companii de transporturi si de constructii. Asteapta-te si la o eventuala mostenire.

Fecioara 23.08 - 22.09

Dragostea iti poate aparea in cale oricand si vei miza pe asta. Atingi culmi nebanuite in dragoste, asa cum putinor oameni le e dat sa intalneasca, dar caderile si dezamagirile sunt la fel de dureroase. Din toate aceste experiente te vei alege cu o mai buna cunoastere si intelegere a oamenilor si a vietii. Fecioarele casatorite se vor confrunta cu o criza conjugala, iar cei care vor trebui sa salveze relatia vor fi partenerii lor. Casa Finantelor e foarte puternica anul asta, iar Jupiter contribuie din plin la bunastarea ta. 2005 inseamna pentru Fecioare prosperitate, abundenta, castiguri si cresterea valorii bunurilor pe care le detin. Cu cat se simt mai bogate, cu atat sunt mai generoase cu banii lor.

Balanta 23.09 - 22.10

Daca nu ai deja o relatie stabila, anul acesta casatoria nu va reprezenta o preocupare majora. Probabil ca viata ta sentimentala se afla acolo unde iti doresti si nu consideri ca e nevoie sa-i acorzi mai multa atentie. Pe de alta parte, pe Balantele casatorite le asteapta niste hopuri in jurul lui 8 aprilie si 17 octombrie, in urma carora relatiile stabile vor fi mai puternice, iar cele fragile se vor destrama cu siguranta.

Despre bani, numai de bine. Anul 2005 aduce multe schimbari pozitive, cu precadere dupa 26 octombrie. Multi veti investi in propria persoana, veti achizitiona sau veti primi cadou obiecte costisitoare. Veti calatori foarte mult si va veti rasfata cu ce nu v-ati permis pana acum.

Scorpion 23.10 - 21.11

Viata ta sentimentala este asa cum iti doresti sa fie si nu consideri ca este necesar sa-i acorzi o atentie speciala.

Dragostea va fi exact asa cum este pana pe 28 iulie, insa toate acestea se vor schimba dupa ce dinamicul Marte va face un neobisnuit de lung tranzit in Casa a Dragostei si Casatoriei.

Acest lucru este posibil sa infierbante putin lucrurile. Toti cei care sunt casatoriti sau implicati intr-o relatie foarte serioasa isi vor da seama ca nu se mai pot multumi cu ceea ce au.

Ai o puternica tendinta de a te implica in lupte pentru putere cu persoana iubita, ceea ce nu este deloc de recomandat avand in vedere toate celelalte lucruri care se intampla in viata ta, insa iti va fi foarte dificil sa eviti astfel de situatii.

Sagetator 22.11 - 20.12

Vei beneficia de libertatea de a-ti contura viata sociala dupa placul inimii, insa nu vei fi foarte interesat(a) de acest aspect.

Pentru cei singuri si toti cei care va construiti o prima casnicie, vor exista mai multe oportunitati sentimentale intre 21 mai si 21 iunie, insa acestea nu par sa conduca la o casatorie oficiala. Banii, castigurile si afacerile financiare in general vor fi foarte importante si prioritare pentru agenda ta din 2005.

Din acest moment, vei intra intr-o perioada de crestere a veniturilor si a oportunitatilor de castig financiar. Castigurile pot veni prin intermediul persoanelor straine sau din tari straine.

Vor exista mai multe calatorii de afaceri dupa 16 iulie. Cei care inca nu si-au gasit un loc convenabil de munca, nu o vor face nici in acest an.
×
Subiecte în articol: anul persoană viata iulie