x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eddie Murphy s-a despărţit de noua sa soţie

Eddie Murphy s-a despărţit de noua sa soţie

de Jurnalul National    |    17 Ian 2008   •   00:00

Actorul american Eddie Murphy şi noua sa soţie, Tracey Edmonds, s-au despărţit după doar două săptămâni de la nunta lor romantică, organizată în Polinezia Franceză,

Actorul american Eddie Murphy şi noua sa soţie, Tracey Edmonds, s-au despărţit după doar două săptămâni de la nunta lor romantică, organizată în Polinezia Franceză, informează Reuters. Potrivit publicaţiei americane People, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, pe insula Bora Bora, pe 1 ianuarie. Pentru ca mariajul să fie recunoscut în Statele Unite, cei doi urmau să de căsătorească civil pe pământ american. Dar Murphy, în vârstă de 46 de ani, şi Edmonds, în vârstă de 40 de ani, au declarat într-un comunicat pentru revista People că nu vor face acest lucru, pentru că s-au despărţit, dar au decis să rămână prieteni. "După mai multe discuţii, am luat de comun acord decizia de a nu ne căsători civil, pentru că nu este necesar să continuăm relaţia noastră", au declarat cei doi în comunicat. "În timp ce recenta căsătorie simbolică în Bora Bora a fost un mod de a arăta dragostea adâncă, prietenia şi respectul pe care le avem unul faţă de celălalt la un nivel spiritual, am decis să rămânem doar prieteni", se adaugă în acelaşi copmunicat.

Murphy a divorţat în anul 2006 de Nicole, cu care a fost căsătorit timp de 13 ani. Cei doi au au împreună cinci copii. De asemenea, actorul mai are o fiică în urma relaţiei cu Melanie Brown, membră a trupei Spice Girls. El şi-a asumat paternitatea acestui copil abia la patru luni de la naşterea lui. Tracey Edmonds s-a despărţit, în 2007, de Kenneth "Babyface" Edmonds, cântăreţ şi compozitor, aceştia având împreună doi băieţi.

×
Subiecte în articol: magazin