x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Elton John renunţă la muzică din cauza tinerei concurenţe

Elton John renunţă la muzică din cauza tinerei concurenţe

01 Noi 2010   •   00:00
Elton John renunţă la muzică din cauza tinerei concurenţe

Elton John spune că i-a trecut vremea şi că simte că nu mai poate concura cu artişti tineri, precum Lady GaGa. El a mai afirmat că a înregistrat 40 de albume de balade, că oamenii nu "ţipă" după un alt disc cu Elton John şi nici el nu-şi doreşte acest lucru.

Artistul în vârstă de 63 de ani, celebru pentru hituri precum "Rocket Man", "Your Song" şi "Candle in the wind", a spus că va continua mai multe proiecte, inclusiv cu trupa americană Scissor Sisters, dar a anunţat că nu va mai lansa vreun single, informează publicaţia dailymail.co.uk, preluată de Mediafax.

"Am 63 de ani. Nu vreau să apar pe VH1 şi MTV. Nu vreau să concurez cu JLS sau Lady Gaga", a declarat Sir Elton John pentru revista GQ. Deşi le-a criticat pe Alexandra Burke şi Leona Lewis, el şi-a arătat admiraţia pentru Lady Gaga şi chiar a cântat cu ea în duet la premiile Grammy, anul trecut.

Muzicianul a mai spus că a ajuns la stadiul în care nu mai poate scrie muzică pop sau rock ca atunci când avea 25-26 de ani. "Îmi place să fac proiecte din umbră, precum cel alături de Scissor Sisters, şi să mă distrez, dar nu cred că Elton John va mai scoate vreun single pop", a mai spus artistul.

Elton John a lansat luna aceasta un album realizat în duet cu Leon Russel, intitulat "The Union". "Nu mai pot să fac muzică pop şi urăsc videoclipurile. Doar când mă uit la VH1, îmi vine să vomit", a declarat Elton John la lansarea albumului, de la BBC Electric Proms.

De-a lungul carierei sale, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive pe primul loc în Statele Unite ale Americii şi şase single-uri No. 1. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a primit titlul de cavaler al Imperiului Britanic în 1998.

×
Subiecte în articol: lumea