x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eşecurile holywoodiene

Eşecurile holywoodiene

03 Aug 2007   •   00:00

Dacă "Cetăţeanul Kane" a fost declarat cel mai bun film al tuturor timpurilor, "Battlefield Earth" (Cămp de luptă - Pămăntul) a fost catalogat drept cel mai prost film din istoria cinematografiei.

Dacă "Cetăţeanul Kane" a fost declarat cel mai bun film al tuturor timpurilor, "Battlefield Earth" (Cămp de luptă - Pămăntul) a fost catalogat drept cel mai prost film din istoria cinematografiei. Povestea in care Pămăntul este colonizat de o rasă de extratereştri numiţi Psychlos nu i-a impresionat pe reprezentanţii Institutului American de Film (American Film Institute - AFI). Ca de altfel nici "Wild Wild West" (Mare nebunie in Vest), peliculă in care Will Smith - agentul special guvernamental James West - dejoacă planurile unui geniu diabolic de a-l asasina pe preşedintele Statelor Unite cu ajutorul unui vehicul infernal, transportator de arme, numit Tarantula. Deşi are o distribuţie de invidiat - George Clooney, Arnold Schwarzenegger, Uma Thurman, Alicia Silverstone, Chris O’Donnell, Elle Macpherson - pelicula "Batman & Robin" nu i-a impresionat pe membrii AFI, care au plasat-o pe locul trei.

CROAZIERĂ Â INFERNALĂ. Lista celor mai proaste filme din toate timpurile continuă cu "Howard The Duck", locul cinci fiind ocupat de "Spice World". Pelicula ce le are ca protagoniste pe membrele trupei Spice Girls nu le-a lăsat o părere prea bună celor de la Institutul American de Film. Ca de altfel nici britanicilor care, potrivit cotidianului The Sun, au hotărăt că filmul este cel mai prost din istorie. Nici "Speed 2: Cruise Control" (Croazieră infernală) n-a scăpat de criticile specialiştilor. Pe poziţia a şaptea a fost plasată pelicula "It’t Pat", iar pe locul opt - "Showgirls". Penultimul loc este ocupat de "The Blair Witch Project" (Proiect: Vrăjitoarea).

Kevin Costner şi al său "Waterworld" n-au scăpat de criticile specialiştilor. Cu un buget uriaş, dar cu incasări cu mult sub aşteptări, filmul a intrat şi in clasamentul celor mai proaste pelicule din toate timpurile.

×
Subiecte în articol: magazin