x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Evenimentele Zilei" şi "Repriza de ştiri" cu Anca Rusu şi Octavia Geamănu

"Evenimentele Zilei" şi "Repriza de ştiri" cu Anca Rusu şi Octavia Geamănu

09 Oct 2009   •   00:00
"Evenimentele Zilei" şi "Repriza de ştiri" cu Anca Rusu şi Octavia Geamănu

Odată cu lansarea noii grille a GSP TV, Anca Rusu prezintă Evenimentele Zilei. Toate momentele care au marcat ziua în sport, toate declaraţiile care au făcut valuri în ziua respectivă, toate fazele şi imaginile care au şocat, extaziat sau zguduit iubitorii sportului în ziua respectivă vor putea fi văzute numai la Evenimentele Zilei, de la ora 21:00.



De asemenea, ultima parte a emisiunii este dedicată ştirilor mai "light", din zona mondenităţilor sportive. La rândul său, Octavia Geamănu aduce iubitorilor de sport, de la ora 13:00, Repriza de ştiri. "Adică, tot ce s-a întâmplat peste noapte şi cele mai importante evenimente din ziua respectivă", a declarat Octavia. (A.V.P.)

Dragoş Bucurenci, la TVR 1

Din 12 octombrie, Dragoş Bucurenci revine la TVR 1 cu "Bună ca viaţa", o emisiune săptămânală de healthy lifestyle. Ecologist convins şi adept al unui stil de viaţă sănătos, Bucurenci face echipă cu Laura Belecciu, care în cariera ei de fotomodel a experimentat ce înseamnă să trăieşti mereu pe fugă, dintr-un avion în altul. Ei vor încerca să convingă telespectatorii că le este la îndemână să trăiască mai bine, mai sănătos, şi că nici nu vor cheltui mai mult. (A.V.P.)

5286-103598-ciuhulescu.jpg

Roxana, în Sardinia
Prezentatoarea emisiunii Pro Motor, Roxana Ciuhulescu, a avut parte de o vacanţă de vis în Italia. Împreună cu soţul ei a ales superba insulă a Sardiniei, pentru câteva zile de relaxare şi "încărcare a bateriilor". "Am evadat într-o vacanţă de opt zile, care a fost de fapt o vacanţă de miere. Numai noi doi, marea şi soarele", povesteşte vedeta Pro TV. Din programul Roxanei nu au lipsit scufundările, prezentatoarea Pro Motor fiind cunoscută pentru acest hobby al ei. "Am participat chiar şi la o petrecere, cea de închidere a Regatei Rolex, unde ne-am distrat alături de cei mai buni piloţi de yachturi", poveşteste Roxana. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: star news