x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fac nuntă peinsulă

Fac nuntă peinsulă

de Oana-Maria Baltoc    |    15 Aug 2008   •   00:00

Andra şi Măruţă s-au căsătorit civil



Andra şi Măruţă s-au căsătorit civil

Prezentatorul tv Cătălin Măruţă şi cîntăreaţa Andra au spus "Da" în faţa familiei, prietenilor şi a ofiţerului Stării Civile de la Primăria Sectorului 3 din Ca­pitală duminică, 10 august. La ieşi­rea din clădirea Primăriei îndră­gos­tiţii au fost aşteptaţi de numeroşi fani care au dorit să le ureze casă de piatră şi copii frumoşi. Vedetele s-au înghesuit să ia parte la eveniment, printre acestea numărîndu-se Iulia Vîntur alături de iubitul ei, compozitorul Marius Moga, Smiley şi Laura Cosoi, Nico, designerul Mihai Albu, Radu Sîrbu (ex O-Zone), CRBL şi Elena Vascu etc.  

 Dans pe rÎu. Emoţiile celor doi porumbei nu au luat însă sfîrşit. Urmează cununia religioasă şi petrecerea de nuntă, care vor avea loc la Tîrgu-Jiu la data de 23 august, chiar de ziua de naştere a miresei. Slujba religioasă se va ţine la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din oraşul natal al lui Cătălin şi va fi oficiată de trei preoţi, în prezenţa naşilor Dana şi Cornel Ciocan, cei mai buni prieteni ai mirilor. Invitaţii, aproximativ 700 de persoane, se vor distra pe o insulă de pe rîul Jiu, unde au fost amenajate mai multe corturi în cazul în care vremea le va face o surpriză mai puţin plăcută petrecăreţilor. După nuntă, familia Măruţă va pleca spre Tenerife, unde porumbeii se vor relaxa şi răsfăţa timp de zece zile de miere.


Oana Turcu şi Cristi Brancu au inventat Maşina Bio


Aflaţi în vacanţă cu emisiunea "Confidenţial", Oana Tur­cu şi Cristi Brancu petrec fiecare seară în cele mai creative ipostaze. Vinerea trecută, logodnicii de la Antena 2 au acceptat invitaţia de a decora o ma­şi­na Fiat 500 în grădina clubului "Cabaret".. Cu aceas­tă ocazie, Oana şi Cristi au vrut să arate cum văd ei maşina viitorului. Pledînd pentru o viaţă naturală, cu o alimentaţie biologică şi un consum fără substanţe nocive, Oana şi Cristi vor să ofere tot mai multe exemple publice "bio". Sfătuiţi şi ajutaţi de hair-sty­listul Laurent Tourette, au luat petale de trandafiri, frunze, cutii de crème Ardes şi exemplare din revista Confidenţial, realizînd designul Maşinii Bio. Pentru ideile superbe pe care le-a avut, Oana a primit din partea lui Cristi o vacanţă la Palma de Mallorca.

×
Subiecte în articol: party time