x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Familia regală a stabilit data nunţii prinţului William cu Kate Middleton

Familia regală a stabilit data nunţii prinţului William cu Kate Middleton

23 Noi 2010   •   14:59
Familia regală a stabilit data nunţii prinţului William cu Kate Middleton
Sursa foto: SUZANNE PLUNKETT/REUTERS

Potrivit comunicatului oficial venit din partea familiei regale, ziua cununiei celor doi, stabilită pe data de 29 aprilie 2011 va fi declarată festivă, citează AFP. Acesta este probabil cel mai mare eveniment de la căsătoria părinţilor prinţului William, Charles şi Diana, cu mai mult de 30 de ani în urmă.

După spusele prinţului William, alegerea acestui loc are o dublă importanţă pentru el, în 1997 fiind ţinute aici şi funeraliile mamei sale, prinţesa Diana. "Catedrala a fost asociată timp de mulă vreme cu familia regală. ea poate fi chiar numită biserica familiei regale, fiind un loc special pentru prinţul William" a spus Jamie Lowther-Pinkerton, secretara personală a prinţului William în privinţa alegerii lăcaşului sfânt în care se vor căsători cei doi. Pentru a aduce încă un omagiu mamei sale,  William i-a oferit lui Kate Middleton inelul de logodnă cu diamant şi safire care i-a aparţinut prinţesei Diana.

Anunţul fericitului eveniment vine la numai o săptămână după ce prinţul William şi logodnica sa au făcut publice planurile pe care le au pentru viitor. Ei îşi vor pune pirostriile după opt ani de relaţie, începută şa Universitatea St. Andrews din Scoţia. Secretara prinţului William a mai adăugat că, din raţiuni economice, toate costurile evenimentului vor fi suportate de familia regală şi cea a lui Kate Middleton.

×