x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fergie, mândră că a depăşit problema dependenţei de metamfetamină

Fergie, mândră că a depăşit problema dependenţei de metamfetamină

03 Noi 2010   •   00:00
Fergie, mândră că a depăşit problema dependenţei de metamfetamină

Solista grupului Black Eyed Peas a recunoscut că se simte "norocoasă să fie în viaţă" după ce a reuşit să îşi învingă dependenţa de metamfetamină cristalizată pe care a dobândit-o încă din anul 2001.



Fergie afirmă, într-un interviu publicat de contactmusic.com, că a reuşit să renunţe la consumul de droguri  prin faptul că şi-a permis să consume  în continuare alcool, deşi specialiştii nu recomandă deloc această metodă.

Cântăreaţa, pe numele său real Stacy Ferguson, a explicat că nu pretinde a fi complet vindecată. "Asta ar însemna să induc lumea în eroare, pentru că am continuat să beau alcool. Tatăl meu are o podgorie, iar vinul, apropo, este cu adevărat delicios" a spus Fergie, adăugând că pentru majoritatea dependenţilor de diverse substanţe medicii nu recomandă acest tip de tratament."Am avut perioade în viaţă când o mulţime de peroane nu mai credeau în mine, dar eu am continuat să am încredere. A trebuit să îmi pun singură întrebări legate de viaţă, unde voi fi în următorii cinci ani. Mi-am propus să îmi construiesc o scară pe care să o urc treaptă cu treaptă", a explicat Fergie.

Solista, care s-a căsătorit cu actorul Josh Duhamel în 2009, a recunoscut, de asemenea, că a ales să nu lase afirmaţiile neadevărate legate infidelitate care se fac despre cei doi în presa de scandal să le afecteze viaţa de cuplu. Dependenţa de droguri a cântăreţei a început în acelaşi an în care ea s-a alăturat trupei Black Eyed Peas, în 2001. Fergie a afirmat că a apelat în trecut  chiar şi la hipnoterapie în încercarea de a se vindeca.

×