x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiişic,cu maxi-plic!

Fiişic,cu maxi-plic!

de Adriana V. Paduraru    |    Oana-Maria Baltoc    |    06 Iun 2008   •   00:00

Piesa de rezistenţă a acestui an, în ceea ce priveşte genţile, este plicul, ne avertizează designerul Mihai Albu.

Piesa de rezistenţă a acestui an, în ceea ce priveşte genţile, este plicul, ne avertizează designerul Mihai Albu. “Anul acesta sînt în mare vogă genţile-plic, fie că sînt cartonate sau gen mapă, de toate dimensiunile, mai ales că pot fi purtate şi ziua şi seara. Pe de altă parte,  se poartă în continuare genţile supradimensio­nate, încăpătoare. Ca materiale, recomand suprapunerea sau alăturarea de diverse texturi, cît şi modelele accesorizate. Se merge pe ideea de accesorii preţioase, mai ales în ceea ce priveşte ţinuta de seară.”


LATE SAU SUBŢIRI.
Cureaua nu trebuie să lipsească nici ea din ţinuta de zi cu zi dacă ne dorim să res­pectăm tendinţele, numai că în acest caz Mihai Albu a ţinut să facă cîteva precizări în ceea ce le priveşte pe frumoasele rubensiene.

“Dincolo de genţi, se merge şi anul acesta pe marcarea taliei, deci curelele de orice dimensiune au rămas în vogă. Pot fi subţiri sau late, numai să scoată talia în evidenţă. Bineînţeles, în cazul doamnelor şi domnişoarelor ceva mai pli­nuţe, talia nu ar trebui scoasă în evidenţă, ci din contră.

Prin urmare, ar fi mai bine să rezolve această problemă prin alegerea unor rochii cu tăieturi si­tuate imediat sub sîni. Însă, chiar şi în aceste cazuri, o curea subţire poziţionată imediat sub sîni ar putea să accentueze exact zonele cu probleme.

 

News

COLECŢIE. Joi, 12 iunie, sala Pogany a Teatrului Naţional Bucureşti va găzdui prezentarea creaţiilor designerului Oana Manolescu. Colecţia “Pour l'Amour de la Neige” este inspirată de iarna aristocraţiei ruseşti. Creatoarea îşi păstrează predilecţia către motivele florale, iar elementele forte sunt detaliile subtile, precum nasturi sculptaţi în lemn sau metal.


MODĂ PENTRU MIRESE.
Bar­celona a fost pentru cîteva zile capitala modei pentru mirese. Nu au fost uitaţi, însă, nici mirii. Viitorii însurăţei se pot inspira din creaţiile prezentate de designeri precum Rosa Clara pentru Christian Lacroix Mariee, Jesus del Pozo, Victorio & Lucchino sau Valentino.


LUIS VUITTON, LA MARRIOTT.
Celebra marcă de lux Luis Vuitton va putea fi găsită şi în România, a declarat recent, Henri Paul, Ambasadorul Franţei în România. Primul magazin din România va fi inaugurat la 6 iunie, la Hotelul Marriott. Ambasadorul Franţei a dezvăluit că în viitorul apropiat şi renumita marcă de bijuterii Cartier îşi va face apariţia pe piaţa românească.

×
Subiecte în articol: life & style