x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fostul soţ al lui Amy Winehouse, exclus din testamentul acesteia

Fostul soţ al lui Amy Winehouse, exclus din testamentul acesteia

26 Iul 2011   •   11:37
Fostul soţ al lui Amy Winehouse, exclus din testamentul acesteia

Amy Winehouse si-a lasat fostul sot in afara testamentului pentru a fi sigura ca acesta nu va primi nicio parte din averea sa, estimata la 10 milioane de lire sterline. Solista, moarta la varsta de 27 de ani, va fi incinerata astazi la ora 15.00 (ora 17.00 ora Romaniei), in urma unui serviciu religios de rit mozaic la care vor participa doar membri ai familiei si prieteni apropiati. Ea si-a luat masuri de precautie pentru ca fostul sau sot, Blake Fielder-Civil (29 de ani), sa nu primeasca nici macar un penny dupa divortul lor din 2009, ce a pus capat unei casnicii de 2 ani, relateaza Daily Mail, preluat de Agerpres.

Averea cantaretei era estimata la 6 milioane de lire sterline, in luna aprilie, insa decesul sau neasteptat a provocat o explozie a vanzarilor de albume si materiale promotionale, iar in prezent estimarile sunt de 10 milioane de lire sterline, iar cresterea continua. Conform expertilor, averea lui Amy Winehouse va fi impartita intre mama sa, Janis, tatal Mitch si fratele mai mare, Alex. Parintii lui Amy s-au despartit pe cand aceasta avea doar 9 ani.

In prezent, fostul sot al lui Amy se afla in inchisoare, executand o condamnare de 32 de luni pentru talharie. Mama lui Blake Fielder-Civil, Georgette, a declarat ca fiul sau este 'devastat' de moartea lui Amy si ca o eventuala mostenire reprezinta 'ultimul lucru la care se gandeste acum'

×
Subiecte în articol: deces avere testament amy winehouse