x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Funar - Celulă de criză pentru rezolvarea problemelor provocate de romi

Funar - Celulă de criză pentru rezolvarea problemelor provocate de romi

de Jurnalul National    |    02 Noi 2007   •   00:00

Senatorul PRM Gheorghe Funar ii propune preşedintelui Traian Băsescu constituirea unei celule de criză la Palatul Cotroceni, care să găsească soluţii la problemele cauzate de romi in străinătate.
Â
Funar a declarat intr-o conferinţă de presă, că un astfel de organism se impune, in condiţiile in care in perioada următoare se aşteaptă un val de zeci de mii de romi care vor fi repatriaţi din Italia şi din alte ţări europene.

"Avănd in vedere faptele grave săvărşite de către mulţi ţigani in ţările europene şi necazurile pe care le-au produs romănilor care lucrează cinstit in aceste ţări, cred că ar trebuie ca preşedintele Traian Băsescu să infiinţeze o celulă de criză la Palatul Cotroceni", a afirmat Funar.

Senatorul PRM a menţionat că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să stea 24 de ore din 24 la şedintele acestei celule de criză pentru a găsi soluţiile adecvate.

Potrivit lui Funar, in această celulă ar trebui cooptaţi impăratul şi regele romilor, precum şi alţi lideri ai etniei, astfel incăt să poate fi rezolvate toate problemele care se vor ivi.

"Preşedintele Băsescu are o oarecare aplecare spre această etnie şi este cazul să abordeze această problemă şi să se ocupe cu seriozitate de rezolvare ei", a mai spus Funar.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin