x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gabriela Cristea Toader: O noră cu experienţă

Gabriela Cristea Toader: O noră cu experienţă

de Oana-Maria Baltoc    |    27 Feb 2009   •   00:00

De când moderează emisiunea "Noră pentru mama", vedeta Kanal D a aflat foarte multe lucruri folositoare despre relaţia noră-soacră, cu atât mai mult cu cât în viaţă se ghidează după principiul "în fiecare zi ai câte ceva de învăţat". Şi, dacă nu era deja de la sine înţeles, Gabriela are o relaţie nemaipomenită cu mama soacră. "Vorbim regulat, ne respectăm şi ne apreciem reciproc", mărturiseşte recent intrata în rândul femeilor căsătorite.



Confuzie periculoasă. Pentru că un sfat nu strică niciodată, aflaţi de la Gabriela de ce o dau adesea în bară viitoarele nurori faţă de soacre şi viceversa: "Atât fetele, cât şi mamele băieţilor fac o confuzie care deseori generează foarte multe conflicte. Mă refer la faptul că ele nu fac diferenţa între dragostea pentru mamă şi dragostea pentru iubită/soţie. Dacă ar înţelege diferenţa, atunci nici una din părţi nu ar mai avea senzaţia că cealaltă îi va "fura" băiatul, respectiv iubitul. În plus, nu trebuie uitat că respectul pentru persoana iubită se manifestă şi prin respectul faţă de familia lui. Dacă există respect în relaţia cu părinţii atunci cred că există şi mai multă linişte şi armonie în relaţia de cuplu."

Reîntâlnire.
Gabriela mărturiseşte că încearcă să păstreze legătura cu concurenţii din casa "Noră pentru mama" pe cât posibil, şi că de Mărţişor telespectatorii se vor reîntâlni cu cei care au părăsit show-ul. "Păstrăm legătura cu toţi în limita timpului disonibil. La ediţia aniversară «Noră pentru mama» din acest an, difuzată de 1 martie, de la orele 13:00, vom avea o emisie specială în care vor fi invitaţi toţi concurenţii de la «Nora pentru mama I» şi «Nora pentru mama II». Telespectatorii vor afla astfel ce s-a întâmplat cu concurenţii de la ieşirea acestora din casă, încotro li s-au îndreptat vieţile, dacă au rămas prieteni, dacă unii dintre ei s-au căsătorit."

Aniversare.
Secretoasă, vedeta nu vrea să dezvăluie nimic din ceea ce va urma, profesional vorbind, după terminarea celui de-al treilea sezon al reality-showului: "Vom vedea. Sunt lucruri la care mă gândesc, dar despre care nu vreau să vorbesc până când nu se materializează". Cert este însă că la Kanal D se simte "ca acasă", mai ales că se află alături de această echipă din prima zi de emisie, eveniment pe care l-a şi sărbătorit la 14 februarie, când postul a împlinit doi ani de existenţă. "Sunt în familia Kanal D încă de la început. «Nora pentru mama» este cea mai longevivă emisiune în grila de programe a Kanal D şi cea mai de succes, cred eu. Aici am putut să mă manifest aşa cu mi-am dorit şi am putut să-mi exploatez calităţile pentru a scoate un produs bun. Echipa cu care lucrez este minunată şi fără ei nu cred că aş fi reuşit această performanţă", mărturiseşte Gabriela.

Farse la serviciu. Şi, pentru că este important să te duci cu plăcere la serviciu, prezentatoarea ne-a împărtăşit unul dintre momentele amuzante petrecute la locul de muncă: "Anul trecut, de 1 aprilie, împreună cu oamenii de la emisie, am complotat pentru a-i face o glumă producătorului emisiunii «Noră pentru mama». Deşi pe post era pauza publicitară şi încă nu trebuia să înceapă emisia, asistentul de regie i-a spus producătorului că urmează să intrăm în direct. Acesta a început să-mi numere în cască, iar eu mă prefăceam că nu sunt atentă şi căscam, iar operatorii ridicaseră camerele de filmat şi trăgeau cadre aiurea. Cătălin (producătorul emisiunii) a început să ţipe la toată lumea, moment în care noi nu ne-am putut abţine şi am început să râdem zgomotos. Ne-a mărturisit că a fost una dintre cele mai reuşite poante care i s-au făcut vreodată de 1 aprilie, asta fiindcă de obicei se prindea când cineva încerca să-i făcă o glumă."

×
Subiecte în articol: cover story