x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun George Clooney vrea neapărat un copil

George Clooney vrea neapărat un copil

de Raluca Grintescu    |    29 Feb 2008   •   00:00

După ce i-a propus iubitei sale în vârstă de 29 de ani, Sarah Larson, să se mute împreună, George Clooney este pregătit şi pentru următorul pas: vrea să devină tătic.

Actorul în vârstă de 46 de ani, faimos pentru viaţa sa de burlac, se pare că vrea să se cuminţească. După ce i-a propus iubitei sale în vârstă de 29 de ani, Sarah Larson, să se mute împreună, George Clooney este pregătit şi pentru următorul pas: vrea să devină tătic. “Sarah simte că ceasul ei biologic ticăie şi vrea să rămână însărcinată înainte să împlinească 30 de ani. Acest lucru l-a influenţat pe George foarte mult”, a declarat o sursă apropiată actorului. “George Clooney s-a întâlnit cu foarte multe femei şi nu vrea să o piardă şi pe Sarah aşa cum a făcut cu celelalte”, a adăugat aceeaşi sursă.

 

Christina Applegate, dezamăgită de bărbaţi

Christina Applegate este foarte hotărâtă să devină, în cel mai scurt timp, mamă. “Îmi doresc copii mai mult decât orice altceva. Nu aş putea să fiu vreodată împlinită ca femeie dacă nu aş avea un copil, pe care să-l văd cres­când”, spune Applegate. Deşi este singură de anul trecut, Christina este de părere că-şi poate creşte singură copilul şi că nu i se pare nimic rău dacă ar fi o mamă singură.

 

Jessica Alba va fi de două ori mămică

Actriţa Jessica Alba şi logodnicul ei, Cash Warren, au aflat de curând că vor fi de două ori părinţi. Şi asta pentru că Alba va naşte gemeni. A fost atât de entuziasmată la afla­rea veştii, încât a ţinut să îşi anunţe toţi cunoscuţii. Deocamdată cei doi nu au aflat dacă vor avea băieţei sau feti­ţe, deoarece nu vor să strice surpriza. Jessica Alba, 26 de ani, l-a cunoscut pe Warren, 28 de ani – asistent de produc­ţie, în 2004, pe platourile de filmare a peliculei “Cei 4 Fantastici”.

  

Enrique Iglesias a sărutat o ziaristă

Enrique Iglesias i-a lăsat cu gura căscată pe ziariştii reuniţi la o conferinţă de pre­să prilejuită de decernarea Premiilor Lo Nuestro. În cadrul întâlnirii cu jurnaliştii, Enri­que a spus că nu este pregătit pentru o viaţă de familie şi că nu are de gând să se căsătorească în viitorul apropiat. În urma acestei declaraţii, o ziaristă i-a cerut permisiunea de a se apropia pentru a-i da un sărut, iar cântăreţul a acceptat.

×
Subiecte în articol: star news